Haarverzorging: Guhl Vochtherstel

De afgelopen 2 weken heb ik de haarverzorgingslijn van GUHL Vochtherstel getest. De GUHL Vochtherstel lijn bevat babassu-olie en is speciaal gemaakt voor droog en broos haar. Omdat mijn haar vrij droog is moet ik het altijd extra verzorgen. Ik was dan ook erg benieuwd naar de resultaten.

Over GUHL Vochtherstel:

Bevat waardevolle babassu-olie, dringt snel door in het haar, geeft intensieve hydratatie en maakt het haaroppervlak glad. Het regenereert zelfs de meeste droge delen van het haar – langdurig, zonder te verzwaren. Voor langdurig voelbaar zijdezacht haar vanaf de aanzet tot in de punten.

Laat ik beginnen bij de shampoo. Het moet snel doordringen in het haar en bovendien direct hydrateren. Omdat het zuinig in gebruik is, heb je maar een klein beetje product nodig. Deze schuim je op in je hand en breng je vervolgens aan op nat haar zoals je normaal gesproken doet. Eerlijk gezegd schuim ik mijn shampoo nooit van te voren op.
Onder de douche ruik ik meteen de heerlijke geur. Het is altijd afwachten, maar ik ben echt fan van de geur. Het is niet overheersend en doet me een beetje denken aan een Spa.

De shampoo vond ik niet prettig om aan te brengen op mijn haar. Ik had het idee dat ik niet genoeg shampoo had gebruikt. Na het uitspoelen voelde mijn haar een beetje stroef aan. Op naar stap 2: de conditioner!

De conditioner heeft een fijne crème textuur en ruikt net als de shampoo heerlijk. Het brengt soepel aan op nat haar en het voelt gelijk zacht. Na het uitspoelen merk ik dat mijn haar meer gevoed zijn. Na het drogen merk ik dat mijn haar bij de haaraanzet iets vetter is dan normaal terwijl ik het wel zoals gewoonlijk heb gewassen. Prijs van de shampoo + conditioner: € 6,09.

Op handdoekdrooghaar heb ik de Daily Moisture Spray gebruikt. Een product wat je haar makkelijk doorkambaar maakt zonder het te verzwaren. Het wordt er glad van en herstelt droge delen in het haar. De spray verdeelt het product goed. Er blijft een subtiele geur achter. Daarna heb ik mijn haar geföhnd.
Eerlijk is eerlijk, mijn haar is wel echt gladder geworden. Jammer dat de geur niet zo lang blijft hangen. Mijn haren voelen zacht aan en ik merk duidelijk verschil na het gebruik van deze haarverzorgingslijn. Prijs: € 7,11.

Het Vochtherstel Gel Masker is een extra. Je kan de conditioner vervangen door het haarmasker, maar je kan het ook eens in de week gebruiken als oppepper voor je haar. De werking is naar mijn mening bijna hetzelfde als de conditioner. Alleen voelt het Gel Masker dikker aan en voedt het net iets meer. Een fijne aanvulling! Prijs € 7,47. Deze haarproducten kan je vinden bij de drogist. Bijvoorbeeld Etos, Kruidvat of Da.

Gebruik jij wel eens haarproducten van GUHL? Zo ja, heb je een aanrader of een favoriet?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

 1. Dineke 20 februari 2015 / 09:22

  Heerlijke producten en Guhl ruikt ook altijd erg fijn!

 2. Manon 20 februari 2015 / 10:02

  Mijn haar is zo droog als stro de laatste tijd… Dus deze producten zien er goed uit voor mijn bosje stro haha.

 3. Steph 20 februari 2015 / 10:52

  Ken het merk wel, maar heb er nog nooit iets van gebruikt.
  Ik gebruik meestal Henna shampoo omdat ik sinds kort mijn haar ook met Henna kleur. Is wel een heel gedoe, maar vind wel dat mijn haar gezonder is geworden.

 4. Kelly 20 februari 2015 / 16:28

  Ik ben dol op Guhl, dit klinkt ook weer als een fijne lijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *