Haar tutorial: Glam krullen met de José Eber krultang

Zin in een volumineus kapsel of heb je alvast wat inspiratie nodig voor de feestdagen? Dit keer demonstreer ik in een haar tutorial: glam krullen met de José Eber krultang.
De krultang kocht ik een paar jaar geleden in de Bijenkorf in Rotterdam. Het haarmerk staat daar met allerlei haartools en ze geven ook demonstraties. Ik als vrouw was natuurlijk gelijk verkocht en ging met mijn prijzige krultang blij naar huis.. Ik kocht ‘m voor 120 Euro.

Mijn José Eber krultang heeft een dikte van 25 mm en verwarmt de krultang op 1 stand van 150 graden. Hoewel er maar 1 stand is, verdeelt hij de warmte heel goed en vind ik het een super fijne krultang die een mooi resultaat geeft. Er zit geen clipje aan dus je moet je haarplukje zelf vasthouden. Om te voorkomen dat je je vingers verbrand, zit er een speciale handschoen erbij inbegrepen. Wel zo handig! 😉

Ik vind 25 mm een mooi tussenmaatje. Je kan er mooie grove krullen mee maken maar ook fijnere beachy waves bijvoorbeeld. In de video kan je precies zien hoe ik dit resultaat heb bereikt. Veel kijkplezier!

Zou je het leuk vinden om meer haar tutorials te zien?

 


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

 1. Fenna 10 november 2015 / 08:05

  Mooi kapsel! Zelf heb ik een soortgelijke krultang van Remington. Op de een of andere manier werken alleen krultangen zonder klepje bij mij, anders zakken de krullen binnen een half uur weer uit.
  Tutorials zijn altijd leuk om te zien! 🙂

 2. Lissy 10 november 2015 / 09:39

  Supermooi! En je haarkleur staat je ook mooi 😉

  • Koalabeautymama 10 november 2015 / 09:52

   Dankjewel! Al zat ik te denken om mijn haarkleur te veranderen naar een chocolade bruintint.. 😛

 3. Floor 10 november 2015 / 15:42

  Oeh, ik ga deze manier ook eens proberen want het ziet er super mooi uit! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *