Groenten en Fruit Frozzies zijn de nieuwe verantwoorde ijsjes!

Wil je je kindje een lekkere en verantwoorde traktatie geven tijdens het zomerse weer? Dan heb ik een leuke aanrader voor je. Wij hebben onlangs de Groenten en Fruit Frozzies geprobeerd. De ijsjes zijn 100% van groenten en fruit gemaakt en bevatten plantaardige vezels. Jep. Een gezond ijsje!

De Groenten en Fruit Frozzies zijn zonder:

– Kleurstoffen
– Toegevoegde suiker
– Conserveringsmiddelen

Er is ook een nieuw uniek vriesproces toegepast, waardoor de ijsjes minder snel smelten. Met andere “waterijsjes” is het binnen no time een plakkerige kliederboel. Ik was dan ook erg benieuwd of wij iets zouden merken van het nieuwe vriesproces. Verrassend genoeg smelten ze echt minder snel! Voordat het enigszins begint te smelten, hebben onze kinderen de ijsjes al op. Super fijn! Veel minder geklieder en plak overal. Wat mij betreft een succes.

Vonden ze een ijsje met groenten en fruit wel lekker? Ik vond het best spannend. Kinderen kunnen zo kieskeurig zijn. De verpakking is vrolijk en kleurrijk wat ze al een goede eerste indruk geeft. Ze zijn altijd blij met ijs dus dat is goed. Het moment dat ze het ijsje in hun mond stopte, was het even wennen. Haha ik zag het gewoon aan hun gezicht. Zo van: “Huh?!” Gelukkig zaten ze snel ervan te snoepen en het smaakte wel, want inmiddels is het hele pak op.

Natuurlijk moest ik zelf ook een likje nemen. Je proeft duidelijk dat het een mix is groenten en fruit. De groentesmaak overheerst niet en het fris en lichtzoet. Denk aan combinatie’s van Broccoli & Peer of bijvoorbeeld Wortel & Banaan. Ga het eens proberen zou ik zeggen. Beter dit ijsje dan eentje met veel suiker en chocolade denk ik dan maar…

De Frozzies zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor € 2,69.


Volg me ook op
: InstagramFacebookBloglovinYoutube

* Dit product hebben we gekregen 

1 Comment

  1. Meaghan 24 juli 2017 / 10:48

    Ik had ze inderdaad ook allebei al geprobeerd en ben ook fijn! Net zo lekker als een ‘normaal’ ijsje, maar dan zonder troep en suiker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *