GRIEZELIGE HALLOWEEN MOEDER EN DOCHTER ZOMBIE’S

schermafbeelding-2016-09-27-om-20-28-33-kopie

Deze maand is het Halloween en net als vorig jaar, hebben we weer griezelige video’s op de planning. Vandaag heb ik samen met mijn dochtertje een enge zombie look gemaakt. Geschikt voor een Halloween feestje, optocht of verkleedpartijtje. Hij is best spooky geworden als ik het zelf zeg haha. Veel kijkplezier! Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van onze laatste video’s.


Wat voor soort Halloween video zou jij terug willen zien op KoalaBeautyMama?

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram β™₯ Facebook β™₯ Bloglovin β™₯ Youtube

7 Comments

 1. Jennifer 5 oktober 2016 / 11:57

  Super leuk gedaan! Het begin vond ik wel eng maar echt heel cool πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ Ayumi is ook echt zoooo schattig

  • KoalaBeautyMama 5 oktober 2016 / 13:57

   Hahaha wij vonden ‘m ook best wel creepy in het begin. Het is zo leuk om samen Halloween video’s te maken. πŸ˜€ x

  • KoalaBeautyMama 5 oktober 2016 / 13:57

   Haha dankjewel! We hebben er echt dikke lol mee. Ayumi vindt het geweldig om allerlei looks te maken. πŸ˜€

 2. Sandra 5 oktober 2016 / 16:40

  Ohh wat gaaf! Vind het echt heel goed gelukt πŸ™‚
  Weet niet waarom, maar het doet me denken aan Morticia en Wednesday van The Addams Family.
  Hierin zie je wel de passie die je hebt voor beauty, je maakt gewoon met Ayumi heeeule gave Halloween looks. En dan niet de standaard make up looks, maar echt helemaal halloween style. Dat zie ik andere beautybloggers nog niet doen (of heb ik dat gemist, de afgelopen jaren πŸ˜› ) Thumbs up!

  • KoalaBeautyMama 5 oktober 2016 / 19:38

   Dankjewel Sandra! We hebben er allebei heel veel plezier in. Het liefste maak ik elke dag iemand op. Haha jaaa nu je het zegt! The Adams Family. Ik keek dat vroeger vaak. xx Groetjes πŸ˜€

 3. Ineke 10 oktober 2016 / 09:06

  Wat goed gelukt zeg!! Maar ook wel beetje eng in het begin :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *