Gosh Velvet Touch lipsticks Herfst / Winter 2014

Uit de nieuwste herfst/winter collectie van 2014, wil ik je 2 mooie lipsticks laten zien van GOSH cosmetics. In totaal zijn er 8 nieuwe kleuren van de GOSH Velvet Touch lipsticks. Deze lipsticks zijn super creamy en bevatten lichtreflecterende deeltjes die jouw lippen doen stralen. Ze zorgen voor een intense kleur terwijl de lippen ook nog eens beschermt en gehydrateerd worden door Vitamine E en extracten van plantaardige oliën.

De lipstickhuls is zwart en strak wat het een modern uiterlijk geeft. Simpel en toch chic door de afwisseling van matte en glans. Door de vorm passen ze gemakkelijk in je tas en bovendien sluiten ze vrij stevig. Dit is prettig, omdat je anders kans hebt dat de dop kwijt raakt in je tas.

Op het eerste gezicht zie ik 2 prachtige kleuren die creamy en glossy lijken. De eerste felle paarse kleur is: 157 Precious. De tweede roze nude kleur is: 155 Innocent.

Als ik de Velvet Touch lipsticks swatch op mijn hand, zie ik een zachte glossy finish. Hij voelt ook heel creamy aan en glijdt daardoor soepel over de huid heen. Verrassend genoeg zijn beide kleuren goed gepigmenteerd. Een positieve eerste indruk. Nu even testen op de lippen.

Dit zijn mijn lippen zonder lipstick.

Op de bovenste foto zie je 157 Precious en op de onderste foto zie je de kleur 155 Innocent.

Ze voelen erg aangenaam aan op de huid. De formule zorgt voor een gehydrateerd gevoel. Na het aanbrengen zie je dat de kleur nog steeds goed gepigmenteerd is. Helaas had ik wel een beetje last van droge velletjes, maar hoop dat je hier doorheen kan kijken. 😉 Precious vind ik ontzettend gaaf want de felle kleur springt er echt tussenuit. Innocent is vrij basic en had ik liever met meer dekking gezien voor egaler effect. Dit is een geschikte “every day” lipstick voor naar school of werk bijvoorbeeld.

Al met al ben ik positief over de nieuwe lipstick collectie van GOSH. De Velvet Touch Lipsticks kosten € 9,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Heb jij een favoriete lipstick van GOSH? Welke kleur kan je aanraden?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Madelon 5 september 2014 / 12:55

    Die paarse is mooi <3 Ik heb nog geen lipsticks van Gosh, ik gebruik voornamelijk die van MAC.

  2. Chantal 5 september 2014 / 14:32

    Wat een mooie foto’s van je lippen zeg, ziet er professioneel uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *