Gosh Velvet Touch lipstick swatches

Gosh cosmetics heeft mooie en betaalbare lipsticks in hun assortiment. Vandaag deel ik 5 kleuren van de Velvet Touch lipsticks. Gosh is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat. Net als bij de andere cosmetica merken, kan je bij de drogisterij regelmatig aanbiedingen scoren. Wie weet zijn deze beauty’s wat voor jou?


De eerste lipstick swatches zijn van de kleuren Innocent en Romance. (Van links naar rechts).


De laatste 3 lipstick swatches zijn van de kleuren Yours Forever, Nude en Sweetheart. (Van links naar rechts).

Dit is de kleur 155 Innocent. Een zachte roze kleur en mooi voor een dagelijkse look.

Dit is de kleur 162 Nude. Zoals de naam al zegt, een nude kleur voor een natuurlijke look. Niet te bleek en niet te bruin. Ook mooi bij smokey eyes of alledaags.

Dit is de kleur 156 Romance. Tja, weet niet echt wat ik ervan vind. Hij dekt niet zo heel goed en is best fel lichtroze. Dit geeft al snel een hoog oude Snooki en Oh Oh Barbie gehalte.

De kleur 161 Sweetheart heeft mij verrast. Ik houd normaal gesproken niet van donkerbruine lipstick, maar deze vind ik erg mooi.

De laatste is gelijk de meest felle van de 5. Dit is de kleur 158 Yours Forever. Super gepigmenteerd en lekker opvallend. Het lijkt een mix tussen rood en framboos.

Over het algemeen zijn de Velvet Touch lipsticks van Gosh goed gepigmenteerd. De enige misser vind ik de kleur Romance, maar de andere kleur dekken mooi op de lippen. Ze glijden soepel over de huid heen en voelen verzorgend aan.

Ze zijn romig van textuur en hebben een lichte glans. Mocht je droge lippen hebben, adviseer ik eerst een verzorgd lipproduct te gebruiken. Deze daarna af te deppen en daarna de lipstick aan te brengen. Ook al hebben ze een romige finish, het kan toch wel eens de droge velletjes benadrukken.
In mijn ervaring blijven de lipsticks goed zitten. Ze overleven geen hele maaltijd, maar gaan gerust een paar uur mee. Een lipstick kan je scoren voor onder de 10,00 Euro.

Wat is jouw favoriete lipstick?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Wendy (B) 24 maart 2015 / 07:44

  161 Sweetheart ga ik eens bekijken en wie weet past die mij ook zo mooi als bij jou 🙂

 2. alexa 24 maart 2015 / 09:22

  zien er goed uit, ik heb zelf een knalroze

 3. Laura - Dagelijkse hap 24 maart 2015 / 10:35

  Ze zijn wel allemaal erg mooi! Ik heb om eerlijk te zijn nog nooit een Gosh lippenstift gehad, maar nu ik dit zo zie…. ja, erg mooi 😀

 4. Andrea 24 maart 2015 / 20:11

  eush, die bruine past echt heel erg goed bij je!

 5. me 24 maart 2015 / 23:48

  Helaas is Gosh hier totaal verdwenen bij het Kruidvat (8 winkels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *