GOSH Forever Metallic Eyeshadow Sticks Waterproof

g3

GOSH heeft deze zomer weer iets moois in hun assortiment. Het zijn de Forever Metallic Eyeshadow Sticks. Ze zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Daarnaast zijn ze waterproof. Vandaag laat ik je de 2 kleuren zien die ik in mijn bezit heb. 

04 Brown / 06 Plum – Prijs: € 9,79

De Eyeshadow Sticks glijden soepel over de huid heen. Ze voelen romig aan en je zou het na het aanbrengen kunnen blenden. Echter moet je dit wel snel doen, voordat het product aan de huid hecht. Het pigment is erg goed. Je ziet meteen een egale rijke kleur. Eenmaal op de huid aangebracht, zie je een mooie metallic glans.
Ik gebruik deze het liefst als eyeliner bij een ooglook met oogschaduw erbij. De Eyeshadow Stick breng ik dan aan bij de onderste en bovenste wimperrand voor een wow effect. Het voegt iets extra’s aan je look toe. Je kan er eindeloos mee combineren. Wat ik ook leuk vind, is om de Eyeshadow Stick alleen te gebruiken dus zonder oogschaduw. In combinatie met een flinke laag mascara creëer je een zwoele smokey eye.

Het uiterlijk ziet er fancy uit. Op zich simpel maar dan wel glanzend. Zo’n stick is makkelijk in je make-up stash op te bergen of mee te nemen in je tas. Het enige wat ik soms jammer vind, is dat de stick zo dik is. Als je een dunner lijntje wilt maken, dan kan je beter een smal eyelinerkwastje gebruiken. Zo kan je iets preciezer werken. De sticks zijn gewoon slijpbaar.

Op de swatches zie je hoe goed het pigment is. De kleur Plum vind ik meer een mix tussen zilver en paars. In Plum lijken meer glitters te zitten. Deze glanst meer dan de kleur Brown. De Eyeshadow Stick kan je verwijderen met een waterproof make-upremover. Ik gebruik zelf babyolie op een watje. Waterproof zijn ze zeker. Wel moet je opletten dat je oogleden niet vettig worden. Bij mij gebeurt dat vaak. Daarom gebruik ik altijd een oogschaduwbasis en poeder ik dit licht af. Nieuwsgierig geworden? Je kan de Forever Metallic Eyeshadow Sticks kopen bij de Kruidvat.

x Liefs,

Sunseeree 

2 Comments

  1. Beautydagboek 27 april 2014 / 09:02

    Ze zijn erg mooi! Dit soort potloden heb ik ook van Rimmel, heerlijk werken ze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *