GOSH Cosmetics Lip Lacquers Review + Swatches

g1

De nieuwe Lip Lacquers van GOSH Cosmetics zijn inmiddels al verkrijgbaar in de winkel. Je kan ze scoren bij de Kruidvat. Toen ik een aantal GOSH producten opgestuurd kreeg om te testen, vond ik deze Lip Lacquers wel erg bijzonder. Want zeg eerlijk, dacht jij ook niet dat het een nagellakpotje was? Het uiterlijk is wat dat betreft wel origineel. Ze komen in verschillende kleuren.

De kleuren die ik heb getest zijn: 008 Dangerous Lips & 001 Innocent Lips / €8,49 per stuk

De Lip Lacquer voelt net zo zwaar aan als een echt nagellakpotje. Het materiaal is van glas en de verpakking vrij rond dus niet echt geschikt of handig om mee te nemen in je tas. Als je de dop eraf draait, zie je de applicator met de lipgloss. Er komt een zachte aroma vrij die aangenaam ruikt. In de formule zit onder andere vitamine E voor verzorgde lippen. Ik ben benieuwd!

Hier heb ik beide kleuren op mijn hand geswatched. Je ziet gelijk dat de kleur Innocent Lips meer doorzichtig is en Dangerous Lips juist meer dekkend. Toen ik de swatches wou verwijderen van mijn hand, viel me op dat er bij de kleur Dangerous lips een soort lipstain achterbleef. Hij is mooi gepigmenteerd.

Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder lipgloss. De foto daaronder zie je mijn lippen met de kleur Innocent Lips. Ik ben een beetje teleurgesteld. De lipgloss dekt niet en is vrij transparant. Toch zie je wel een waas van een beige kleur er doorheen. Jammer, ik vind het niet mooi. Je zou deze lipgloss wel kunnen dragen over een andere nude lipstick bijvoorbeeld.

Hier zie je 2 foto’s waarbij ik Dangerous Lips draag op de lippen. Wow, best verrast! Veel pigmentatie en de kleur geeft me een diva feeling. De lipgloss verdwijnt snel bij het eten van een maaltijd, maar er blijft wel een soort lipstain achter.

Beide Lip Lacquers glijden soepel over de lippen en laten een zacht, verzorgend gevoel achter. Het product aanbrengen met de applicator gaat prima. Ik heb er een dubbel gevoel bij. Ze zijn absoluut niet slecht, maar blijven niet lang zitten en de pigment per kleur verschilt enorm. Het is een kwestie van even in de winkel swatchen en kijken wat jij persoonlijk mooi vindt. Sowieso voor de dames met een gevoelige huid, is GOSH altijd het proberen waard. 

Wat vindt jij van deze Lip Lacquers?

x Liefs,

Sunseereee

2 Comments

  1. Bianca 14 april 2014 / 16:21

    Beide kleuren zijn mooi maar vooral Dangerous! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *