Get the look: Luxury Rock

Dit is 1 van mijn favoriete looks. Het is stoer en toch zo fashionable. Bijna dagelijks draag ik mijn Converse schoenen en eigenlijk combineer ik ze overal onder. Een musthave voor in je schoenenstash. Ripped jeans zijn hot. Ze geven net die edgy touch aan je outfit. Zelf houd ik van comfort dus heb ik deze outfit gecombineerd met een casual t-shirt. De luxe zit ‘m in de accessoires. Een mooie designer tas en een horloge van Michael Kors met gouden details. Een zachte kleur lipstick staat fris en je bent helemaal good to go!

Ik heb nooit echt dure designer tassen gehad, maar laat me inspireren door mooie modellen en combineer erop los. Die toffe beanie van een high end merk kan je gerust ook scoren voor een lagere prijs bij H&M, CoolCat of New Yorker bijvoorbeeld. Struin lekker de winkels af en kijk online wat er allemaal is. Fashion is een feestje en hoeft niet altijd prijzig te zijn.

Wat is jouw favoriete item van deze look?

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Anouk 14 augustus 2015 / 17:57

    Dit zou echt een look zijn die ik zou dragen.

  2. Kelly - Pluiskonijn.nl 15 augustus 2015 / 08:23

    Toffe outfit, ik draag dit soort dingen ook vaak alleen dan met sneakers, leren jasje erop en klaar. Maar ik ben ook dol op mooie jurkjes enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *