Get ready with me:Haar, Make-up & Nagels

Dit is mijn eerste Get ready with me tutorial. Ik laat je zien hoe je deze look kan maken met trendy nagels, glamour haar en een mooie make-up. Ik vond het super leuk om te maken en hoop dat jullie het ook leuk vinden ­čśë !

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes. www.youtube.nl/Sunseeree

x Liefs,

Sunseeree 

1 Comment

  1. samina 19 juli 2014 / 19:41

    Hoi meid,

    je hebt altijd super mooi haar! Bij je filmpje Get ready with me heb je echt super mooi haarkleur. Ik heb mijn haar met het bleken een beetje verpest, het is helemaal oranje en ik durf geen enkel kapper meer mijn haren toe te vertrouwen. Hoe heb jij je haren zo mooi gekregen? Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *