GESHOPT, PROJECT MOESTUIN, PEUTERBUIEN & BUITENSPELEN VLOG#127

Tijdens National Glamourday had ik wat toffe dingen gescoord die net binnenkwamen met de post. Bij de buurvrouw starten we met ons moestuintje van Albert Heijn en kun je nog veel meer zien van onze dagelijkse bezigheden. Ik unbox ook gelijk 2 pakketjes voor mijn blog. Veel kijkplezier! x

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Buuf 12 april 2017 / 22:11

  Buuf dankje dat je mij niet goed in beeld nam OMG!! mijn haar.😯😯😯…wanneer komt zus weer voor de moestuintjes?ze groeien goed…en wat gaat masato hard op dat fietsje…over 20 jaar staan we met zijn alle hem binnen juichen als eerste in de tour🎠(kon ff geen fiets vinden😆)…..dag lieve buuf slaap lekker en ik kom ayumi binnenkort halen voor de tuintjes.. truste😘

 2. Anke 13 april 2017 / 20:13

  Wat een leuk filmpje heb je gemaakt! Zo schattig Ayumi met haar jurk en de kindjes op de driewielers… gaan wij tzt ook kopen denk ik 😉

  • KoalaBeautyMama 14 april 2017 / 13:58

   Dankjewel! Oh ze zijn echt dol op buitenspelen met de skelter en fiets. 😀 Echt een aanrader voor je kleintjes

 3. Anneleen 23 april 2017 / 22:37

  Wat zitten je haren mooi, Suns! En wat een lieve buurvrouw hebben jullie! Lijkt me super gezellig, dit zo samen te kunnen doen! 🙂

  • KoalaBeautyMama 24 april 2017 / 17:44

   Dankjewel Anneleen! 😀 Hihi ja we hebben wel mazzel met zo’n buurvrouw. De kinderen vinden het ook altijd leuk om even te buurten. 😉 Fijne dag x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *