Geluksmomenten aan tafel met de Stokke Tripp Trapp

Kinderen groeien zo snel. Voor je het weet kunnen ze zelf eten, lopen en praten. Je baby verandert in een ondernemende dreumes en als je foto’s terugkijkt dan merk je pas hoe snel de tijd is gegaan.
In samenwerking met Stokke vertel ik vandaag over mijn eigen herinneringen toen ik klein was en onze geluksmomenten aan tafel met ons gezin. Veel leesplezier!

Had je zelf ook een Tripp Trapp® toen je jong was?

Ik had vroeger geen Tripp Trapp thuis. Als klein kind was ik overal en nergens en vaak zaten we ook gewoon op de bank te eten.

Wat voor herinneringen komen er in je op bij het zien van deze kinderstoel? Gebruik je zelf nog de Tripp Trapp® (of wellicht een van je kinderen)?

Ik ken de kinderstoel vooral van de tijd toen ik nog bij de kinderopvang werkte. Ze waren op elke groep echt onmisbaar en werden veel gebruikt.
Aan elke tafel stonden er diverse kinderstoelen van Stokke, zodat de kinderen aan tafel konden eten en spelen. Super handig, want de juffen konden er ook op zitten.

Hier thuis hebben we er ook veel plezier van. Beide kids kunnen gezellig aan tafel zitten met ons.

Wat is het eerste woord dat in je opkomt als je de Tripp Trapp® ziet?

Praktisch. Het is niet voor niets dat de Tripp Trapp zo populair is en ik kan wel zien waarom. Het design is eenvoudig. De kinderstoel is veilig en je kinderen kunnen er in meegroeien, omdat het verstelbaar is. Zo hoef je niet steeds een nieuwe kinderstoel kopen. Je kan er met het hele gezin plezier van hebben.

Wat is de rol van de Tripp Trapp® in je huidige bestaan?

Wij gebruiken het voornamelijk bij ons aan de eettafel. Voor het ontbijt, de lunch, avondeten, tussendoortjes. Eigenlijk gebruiken we het de hele dag door op verschillende momenten. We zitten graag aan tafel met z’n allen.
Naast alle eetmomenten, werk ik op dezelfde tafel achter mijn computer. Ayumi speelt graag aan tafel met haar kleurtjes of speelt een spelletje op haar iPad.
Masato hoort er ook bij dus die kan gezellig aanschuiven op dezelfde hoogte als ons. Als baby is hij alles aan het ontdekken en vindt het interessant wat er om zich heen gebeurd.

En niet onbelangrijk: wat vind je van de Baby Set?

De Baby Set is handig voor Masato. Hij is nu 8 maanden oud en kijkt vooral naar zijn grote zus. Je merkt dat hij steeds meer wilt zien en vastgrijpen. Dat is wel zo leuk als dat op dezelfde hoogte kan als ons. Met de Baby Set kan hij gewoon aan tafel schuiven. Het zitje is stevig en de randen zijn rond afgewerkt, zodat hij zich niet kan bezeren. Hij heeft nog genoeg ruimte om erin te groeien.

Wat zijn jullie geluksmomenten aan tafel?

De kinderen houden ons altijd bezig. ‘s Ochtends zijn we vaak al om 06:00 uur wakker en ontbijten we op tijd. Ayumi krijgt een lekkere boterham met een kopje thee en Masato krijgt tegenwoordig ook een broodje.
Nu ze iets ouder worden merk ik dat Ayumi steeds zorgzamer is voor haar broertje. Ze probeert hem te voeren, drinken te geven en zijn mondje schoon te maken.
Echt schattig om te zien hoe dat nu aan tafel gaat. Vroeger ben ik alleen opgegroeid met mijn moeder. Mike heeft ook niet zoveel familie hier in Nederland. Om nu met ons eigen gezin aan tafel te zitten is toch wel dagelijks een geluksmoment.

Jeetje, nu ik er zo bij nadenk, word Masato dit jaar alweer 1 jaar en Ayumi 3.. Het gaat te snel. Voor je het weet zet Masato zijn eerste stapjes en voor je weet zit dochterlief al op de basisschool. Kan iemand de tijd stoppen? 😛 Elke leeftijd heeft ook z’n charmes. Ben benieuwd wat de toekomst ons gezin zal brengen.

Wat is jouw geluksmoment aan tafel? Vinden jullie kinderen het gezellig aan tafel of hebben ze er geen geduld voor om te blijven zitten?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *