Fringe sjaal & Statement armband van Boho Amsterdam


Van mij mag het weer zo blijven. Af en toe komt er een flinke windvlaag, maar verder is de temperatuur prima. Straks als het echt kouder begint te worden, wil je jezelf het liefst verstoppen in een grote warme sjaal. Ik ben ontzettend blij met mijn Fringe sjaal van Boho Amsterdam. Hij is van een warme zachte stof gemaakt en mega groot, zodat je jezelf kan inpakken als de winter straks eraan komt. Ideaal als je het snel koud hebt. 
De sjaal is comfy en wat ik er zo leuk aan vind is dat hij er ook nog fashionable uitziet. Draag ‘m onder je jas, over een mooie blazer of in combinatie met de musthave dit seizoen: het leren biker jasje.

Boho Amsterdam is ontstaan in een slaapkamer die omgetoverd was in een klein winkeltje. Door alle successen zijn ze zich gaan uitbreiden. Nu zijn alle trendy musthaves voor iedereen beschikbaar in hun webshop. De producten komen uit zowel binnen- als buitenland. Ik merk dat ze geïnspireerd zijn door de Ibiza style. De items die handgemaakt zijn, komen hier ook vandaan. Het is een sfeervolle webshop, waar je lekker op kan “surfen” op een vrije, herfstachtige dag. 

De drie oprichters organiseren regelmatig een fashion avond en de Boho’s Night Out. Kijk voor meer informatie op www.bohoamsterdam.nl  

bo3

Sand Cuff Bracelet €17,50

bob2
bo4
bo5

De armband is van echt leer en heeft een fijne sluiting met drukknopjes. Het is een mooie statement accessoire, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. 

bo8

Fringe Sjaal €19,95

bo10

Houd zeker mijn blog in de gaten, want binnenkort komt er een super leuke win actie!! Wil je zeker weten dat je de actie niet mist? Volg me dan via Bloglovin: klik hier

x Liefs,
Sunseeree

1 Comment

  1. Amber 5 november 2013 / 14:04

    Oh wauw, beide zijn echt prachtig zeg! Dat de armband van echt leer is lijkt me een stuk fijner zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *