Foundation routine: een egale huid

In deze make-up tutorial laat ik je mijn foundation routine zien. Het resultaat: een mooie egale huid die de perfecte basis geeft voor de rest van je make-up. Denk aan het camoufleren van oneffenheden zoals donkere kringen onder de ogen, rode vlekjes en pukkeltjes. Door het geheel af te poederen creëer je een longlasting effect en worden bovendien glanzende delen op het gezicht gematteerd. Ik gebruik veel producten van Mac cosmetics, maar je kan natuurlijk gewoon je eigen favoriete cosmetica producten gebruiken. Ik hoop dat je dit filmpje handig vond. 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes op www.youtube.nl/Sunseeree 

x Liefs,

Sunseeree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *