Foto’s van onze Honeymoon/Familie vakantie in Ibiza 2016

Na onze bruiloft keken we enorm uit naar onze Honeymoon. Omdat we niet zonder onze lieve kinderen kunnen, hebben we het gewoon gecombineerd met een familievakantie. Het beste van beide werelden! Dit was voor ons de eerste keer op Ibiza en man, wat is dit een fantastisch eiland.
Ibiza is ongeveer 2 uurtjes vliegen, wat het ideaal maakt voor kleine kinderen in het vliegtuig. We zaten 15 min van het vliegveld vandaan dus we konden bijna gelijk na aankomst lekker bij het zwembad neerploffen.

We weten nu al dat dit niet de laatste keer zal zijn. Blauwe lucht, zonnetje en 30 graden met een aangenaam briesje. Ideaal! De kinderen hebben enorm genoten en waren vooral te vinden bij het zwembad en bij het buffet haha. Ons all inclusive hotel lag op een rustig stukje bij het populaire Playa d’en Bossa. Normaal gesproken bekend om de party scene, maar het kan dus ook rustig zijn.

Ja, op vakantie ga ik los hoor. Op vakantie is ons dieet compleet van de baan. Lekker genieten en meerdere keren opscheppen. Tussendoor snoepen we van ijsjes, fruit en een drankje.

Wij zaten in het Grand Palladium White Island Resort. Jep, een hele mond vol. Een trendy hotel dat direct aan het strand ligt. Achter ons hotel zaten diverse strandclubs en het leuke is, dat er bij elke tent een dj draait en dat er een winkeltje bij zit. Ook overdag. I like!

We relaxte regelmatig in de lobby en elke dag was er een ander thema voor het buffet. Hier maakte Ayumi een foto van ons.

We kunnen niet weggaan zonder de stad van Ibiza te verkennen. Ik ben echt zo verrast door de gezellige, schone straten, hippe winkeltjes en de fijne sfeer. Iedereen is vriendelijk, alles mag en alles kan. Je merkt vooral de hippie sfeer, maar ziet ook veel luxe merken. Naar mijn idee moet je wel wat poen meenemen wil je losgaan met shoppen. Natuurlijk zijn er ook toffe markten die je af kan struinen. Het is hier niet goedkoop. 😉


I’m in love with Ibiza. Je moet het gewoon zelf zien en ervaren. Het is er prachtig. Je hoeft niet perse de drukte op te zoeken met feestende mensen. Je kan er ook voor kiezen om gezellig te borrelen. Kijk dan eens naar de foto’s! Te gek toch?


Pascha is erg bekend in Ibiza. Ze hebben er zelfs winkels van en Ayumi kreeg van oma een stoer jurkje. Ze was helemaal blij.


Tussendoor moet er goed gedronken worden en er is natuurlijk ook tijd voor een glaasje Spaanse Sangria. Mijn mond viel open van de miljoenenjachten in de haven. Bizar hoe rijk mensen kunnen zijn. Gaaf om te zien. Trouwens, je zal het bijna niet geloven, maar ik werd herkend door een lieve volgster van Koalabeautymama! We zijn samen op de foto gegaan. Hoe groot is nu de kans dat je iemand ontmoet in het buitenland?

Dit was ons uitzicht vanaf ons balkon. De zonsopgang en ondergang is adembenemend en in het echt nog mooier.


In het begin moesten we even wennen. Aan het einde van onze vakantie voelden we ons helemaal ontspannen. Even weg van alle vaste routines en de dagelijkse taken in het huishouden. Gewoon opfrissen en wachten tot de deur van het buffet opengaat. Even een rondje doen en je bordje volscheppen met lekkers zonder te hoeven afwassen. Wat een luxe! Nou, je begrijpt: ieder pondje gaat door Suns mondje haha. 😛

We hebben intens genoten van alles om ons heen. Ayumi was niet bij het zwembad weg te slaan en Masato was vooral rondjes aan het lopen om vervolgens naar alle vrouwen te zwaaien. De 8 dagen vlogen voorbij. We hopen de volgende keer een andere plek te bezoeken om meer van het eiland te zien. De zee is heerlijk om in te springen. Met rustig water kan je zelfs een beetje snorkelen. Op de 1 na laatste dag werd ik helaas gestoken door een kwal.. Gelukkig was het na een dag weer in orde.

Bye bye Ibiza! Met een bruin kleurtje, 4 kilo extra op de weegschaal en een hoofd vol nieuwe herinneringen gaan we terug naar Nederland. Masato heeft alles bij elkaar gekrijst in het vliegtuig. Thank god dat het alleen 2 uurtjes waren. Donderdag vertel ik wat meer over mijn vliegangst. Dus mocht je benieuwd zijn, houd dan even mijn blog in de gaten.
Best vertrouwd om ons kikkerlandje weer te zien. We voelen ons als een nieuw mens en het is fijn om weer thuis te zijn. The Rishers are back! 😀Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Judith 9 augustus 2016 / 06:27

  Wat fijn dat jullie zo hebben genoten!! Wij willen ook gewoon op huwelijksreis met de kindjes erbij, veel gezelliger!

  • KoalaBeautyMama 9 augustus 2016 / 13:26

   Ja, het was echt super. Hopelijk volgend jaar weer! Zeker doen hoor met kindjes erbij, lekker genieten 😀 x

 2. Andrea 9 augustus 2016 / 09:47

  hahaha heerlijk. Gestoken door een kwal, Masato die de boel bij elkaar krijst en extra kilo’s, maar toch helemaal gelukkig. Family holidays rule! 😀

  • KoalaBeautyMama 9 augustus 2016 / 13:27

   Hahaha ja het was wat.. fakking jellyfish.. Maar het was zeker voor herhalingvatbaar 😀

 3. Annemijn 9 augustus 2016 / 10:34

  Wat een heerlijke vakantie! Jullie stralen helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *