Forget Tony! Johnny Doodle chocolade is het helemaal

Wat sprong ik een gat in de lucht toen dit heerlijke pakket in mijn brievenbus viel. Als chocolade lover wil ik jullie graag voorstellen aan een nieuwe liefde. Hij heet Johnny Doodle en hij is lekker! Meer dan lekker. Vergeet Tony en laat mij je meer vertellen over Johnny.

Johnny Doodle introduceert nu een aantal verrukkelijke chocoladerepen. Ik kon mezelf niet beheersen en heb alle repen opengetrokken. Wat een genot. Melk, witte en pure chocolade met verrassende smaakcombinaties die je tong strelen. De verpakking is pakkend en naast dat het gewoon heerlijk is, is het ook nog eens eerlijk.

Van iedere verkochte reep gaat er tien cent naar de Johnny Doodle cacao coorperatie in Ghana. Dit is een samenwerking met Ghanese cacaoboeren. Niet alleen krijgt een cacaoboer een eerlijke prijs, ze krijgen van Johnny iets extra’s.
Zoals onderwijs maar ook praktische dingen zoals kruiwagens en handige tools. Over het (goede) doel van het chocolademerk kan je meer lezen in de chocoladewikkel of op hun website.

Terug naar de smaken. Wat een combi’s. Wat dacht je van Strawberry & Merengue, Milk Fudge & Brownie of Milk Ameretti? Dit zijn maar een paar voorbeelden. Ik heb alles in het pakket geprobeerd en thuis zijn we fan. Ik word gewoon vrolijk van de chocolade met ECHTE stukjes erop. Je ziet de koekjes, je ziet het speculaas en de andere goodies. What you see is what you get en daar houd ik van.

Als ik het goed heb begrepen kan je de chocoladerepen van Johhny Doodle nu kopen bij alle grote supermarkten. Ik hoop dat je het eens gaat proberen. Ik ben om! Heb jij een favoriete smaak?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Nathalie 16 februari 2016 / 07:40

    Wauw laat ze allemaal maar goed concurreren dan krijgen we steeds lekkerdere en leukere chocolade 🙂 YAY

  2. Rosanne 16 februari 2016 / 08:30

    Dé voordelen van het zijn van blogger 😛
    Wat zien de repen er heerlijk uit, en wat goed dat ze geld doneren aan mensen die het goed kunnen gebruiken.
    Ik ga eens kijken in de supermarkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *