FOOD HOTSPOT – Het hippe en kindvriendelijke Bonnefooi in Roosendaal

Mike had vakantie, het was heerlijk zomers weer en het weekend was net begonnen. Geen zin om te koken en we wilde graag iets gezonds en lekkers eten. Daar wist mijn hubby wel wat op. Hij nam ons mee naar het hippe en kindvriendelijke Bonnefooi in Roosendaal. Ik heb er wel van gehoord, maar nog niet eerder in het echt gezien. Wat een super gezellige eettent! Een echte hotspot in Brabant waar je terecht kunt voor een hapje, lunch break of bijvoorbeeld een cocktail.

De eigenaren van Bonnefooi heb ik via Mike leren kennen en ze zijn trouwens kersverse ouders geworden van een prachtig dochtertje genaamd Norah.
Naast het hippe en kleurrijke interieur, viel het mij gelijk op dat het heel kindvriendelijk is. Zo staat er hier en daar speelgoed en lage tafeltjes met stoeltjes waar de kids kunnen spelen. Leuk dat daar aan gedacht is, want niet overal kan je als gezin lekker en rustig eten. Fijn dat kinderen gewoon hun gang kunnen gaan.


Bij de bar staan smakelijke cake’s en lekkernijen die volgens mij zelfgemaakt zijn. Masato is de echte food lover van het gezin en kon het niet laten om naar het zoetigheid te klimmen. Is een poging waard toch? Naast de taartjes, is er genoeg om te zien zonder dat het interieur overheersend druk is. Juist overzichtelijk en creatief!


Met het mooie zomerweer gingen we buiten voor de deur zitten. Er waren voldoende kinderstoelen en ruimte voor het hele gezin. Ja, daar scoor je bij mij haha. Tussendoor even met oma “Facetimen” en starten met cappuccino en voor de kinderen natuurlijke appelsap.
Bonnefooi zit midden in het centrum van Roosendaal en is omringd door trendy winkels waar we uiteraard even hebben gesnuffeld.


Bij Bonnefooi kan je van alles eten en drinken. Een aanrader om even neer te ploffen na het shoppen of met vrienden een drankje te doen. Ik zag achterin de zaak een plek met bankjes en stoelen waar je even kan chillen en zelfs een spelletje kan doen. Bordspelletjes bijvoorbeeld. Je hoeft je niet te vervelen.
Ik ben blij dat ik het heb ontdekt met Mike, want we komen hier zeker terug. Aardige mensen, een vrije sfeer en fijne omgeving.


Dan het eten.. Omdat onze kids af en toe kieskeurig kunnen zijn, hadden we verschillende gerechten besteld. Kipsaté met frites, Noodles met Beef Teriyaki en Saoto soep met rijst. Op de bordjes ziet het er smakelijk uit en het wordt met aandacht geserveerd. I like! De kaart is overigens gevarieerd.
Eerlijk gezegd kan ik zelf soms een kieskeurige doos zijn, maar ik ben zeer positief! Het eten was heerlijk en bovendien vlot geserveerd.


Achteraf hebben we wat taartjes meegenomen naar huis. Een soort Red Velvet cake en 1 met chocolade, pandan en kokos volgens mij. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar als je met of zonder gezin wat buiten de deur wilt eten of drinken.

◊ Adres: Raadhuisstraat 5 in RoosendaalVolg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Alexa 6 augustus 2016 / 13:47

    ziet er heel erg goed uit, ik heb zelf geen kinderen maar vind de inrichting heel leuk, ziet er heel kindvriendelijk uit. Fijn dat ze ook zulke hotpsots hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *