Fit Challenge Update Week #7 Cheaten & Paaldansen

Ik heb een dipje? Tenminste dit was mijn beleving van de afgelopen week. De kipfilet op speltbrood kwam mijn keel uit en ‘s ochtends stond ik met vermoeide ogen braaf mijn chiazaadjes te weken in een laagje water. Jep. Mugcake. Voor de 100ste keer. Ik heb gewoon even een dipje denk ik. Hoe meer ik aan mijn aangepaste voeding denk des te meer ik zin heb in een lekker stuk taart of gewoon een smakelijke cappuccino met suiker.

Ik probeer wel creatief te zijn en ik moet zeggen dat ik zeker profiteer van een healthy lifestyle. Veel bewerkt voedsel mis ik totaal niet en ik voel me beter bij gezond eten. Alleen ik houd te veel van eten.  Wat ketchup bij mijn aardappelen of een ijsje eten. Natuurlijk heb ik ook een cheatday waarbij ik alles mag eten wat ik wil.
Nu ga ik niet helemaal los op die dag, maar eet normale dingen die niet op mijn lijstje staan. Van hele vette dingen kan ik niet meer genieten. Gelukkig, want dat scheelt!

Wat wel vooruit gaat is het hardlopen. Ik merk dat ik het langer aan 1 stuk door kan volhouden en zet daarom mijn timer tijdens het hardloper steeds een paar minuten verder. Heerlijk vind ik het. Dit is zeker iets wat ik ga volhouden als de Fit Challenge is afgelopen.
Thuis ben ik nog steeds fanatiek aan het squaten en dat zie ik aan mijn billen. Een ronde booty kweken voor de zomer! 😀 Het motiveert echt als je de resultaten ziet.

Naast de Fit Challenge les, ga ik bijna niet extra naar de sportschool toe. Ik doe meer work outs thuis, zodat ik ‘s avonds ons avondritueel kan doen met de kids. Soms werk ik aan mijn blog, maar voornamelijk doe ik het rustig aan. Masato krijgt tandjes en dat bezorgt ons heel wat gebroken nachten. Ayumi vindt het ook leuk om 03:00 uur even te kijken wat papa en mama doen…

Afgelopen woensdag had ik een paaldans les. Dit is 1 van de Feel Good workshops. Hoewel ik er veel zin in had, was het denk ik niets voor mij. Het ziet er zo makkelijk uit hè. Dat is het niet! Laat mij maar op een bokszak trappen of slaan. Volgende keer beter toch?

Het viel me op dat ik vaker complimentjes kreeg. Van: wat zie je er goed uit of wat is je gezicht smal. Oh.. Nou, bedankt! Haha, dat is een goed teken. 🙂
Vanochtend werd ik als een halve gare wakker. Beurse benen en ribben van het paaldansen. It’s a new day. Even op de weegschaal staan. Woehoee! 69 kilo. De 70 is verdwenen. Tevreden zit ik beneden aan mijn vertrouwde mugcake. Helemaal zin om verder te gaan!

Wat doe jij als je een dipje hebt? Heb je een tip? 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

  1. Manon 28 maart 2015 / 10:01

    Jaa dipjes zijn zo vervelend, dat heb ik ook af en toe! Dan voelt het ineens alsof je altijd hetzelfde eet en heb je alleen maar zin in slechte dingen (ik dan haha). Ik probeer dan gewoon vol te houden, maar dat lukt niet altijd.. 😛 Soms geef ik ook gewoon toe en geniet ik er van, zolang het niet te vaak gebeurt vind ik dat ook niet erg.

  2. Laura - Dagelijkse hap 28 maart 2015 / 11:35

    Super leuk dat je meteen complimentjes krijgt! Je lichaam merkt het altijd meteen hoor, en dat is te zien 😉
    Ga zo door meid 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *