Favorieten van het moment 2013

Graag deel ik nog even mijn favorieten van het moment. Dit zijn onder andere cosmetica producten die ik super fijn vind en die ik veel heb gebruikt.

Hoe was jullie jaarwisseling? Leuke avond gehad? Ik ben mijn bedje ingedoken. Rond 24:00 uur werd Ayumi zelf wakker. Ik heb haar gepakt en meegnomen naar mijn slaapkamer. Daar hebben we samen voor het raam, genoten van al het mooie vuurwerk. Leuk hoor zo’n spontaan moment. Daarna gingen we samen kroelen terwijl we vanuit ons warme bed, verder keken naar de show. Gezellig!

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes : www.youtube.nl/Sunseeree

x Liefs,

Sunseeree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *