Mijn favoriete Snapchat Filter als Make-up Look

Korte nachten, te lang Netflixen en het gezinsleven laat mij er af en toe uitzien als een zombie. Gelukkig bestaat er make-up en laat ik daar nou dol op zijn. Er is een filter op Snapchat die je letterlijk ALTIJD goed eruit laat zien. Ik heb een manier gevonden om mijn favoriete filter toe te passen in real life. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik deze look creëer. Hope you enjoy! x

*De Anastasia Beverly Hills producten zijn verkrijgbaar bij de greatbeautybar.nl 

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂

 

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Bevat producten die ik heb gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *