Eucerin Dermato Clean 3 in 1 Reinigings lotion

De Eucerin DermatoClean 3 in 1 reinigingslotion (hele mond vol) gebruik ik nu ruim 3 jaar. Het verbaast me dat ik er nooit een review over heb geschreven. Het is een milde reinigingslotion die geschikt is voor alle huidtypes. Zelf heb ik een droge en gevoelige huid die snel reageert op cosmeticaproducten. Omdat ik deze reinigingslotion zo prettig vind in gebruik, vertel ik je er graag iets meer over in een review.

eucer3

Wat zegt Eucerin over dit product?

De Eucerin Dermatoclean Micellaire 3 in 1 Reinigingslotion is een praktische gezichtsreiniger, oogreinigingslotion en gezichtstonic in één. Het bevat een zeer effectieve, maar toch milde reinigingscomplex en natuuridentieke, hydraterende bestanddelen. Zeer mild voor de ogen door verhoogde pH-waarde, waardoor het niet in de ogen prikt. De huid voelt schoon, gereinigd en fris aan. De huid kan beter ademen en is klaar voor de volgende verzorging. Uitstekende huidverdraagzaamheid, zelfs bij een gevoelige gezichtshuid en de gevoelige huid rondom de ogen. Zeer geschikt voor contactlensdragers. Dit product is parfumvrij.

Als enthousiaste gebruiker van dit product kan ik je het echt aanbevelen! Naast dat het betaalbaar is, krijg ik geen huidirritaties van deze lotion en droogt het mijn huid niet uit. Het laat een schoon resultaat achter zonder het gevoel van een strakke huid of oncomfortabel laagje.

Hoe gebruik ik dit product?

Als ik make-up draag, verwijder ik dit eerst met een make-upremover. Gewoon omdat ik dit het prettigst vind. De Eucerin Dermatoclean 3 in 1 verwijdert dan netjes de overige restjes make-up. Hij prikt niet in de ogen waardoor ik gemakkelijk over mijn ogen kan om de restanten make-up te verwijderen. Soms gebruik ik de lotion ‘s ochtends en ‘s avonds. Maar meestal alleen voor het slapengaan. Ook op een make-uploze dag maakt deze lotion mijn huid perfect schoon. Dit doe ik het liefst met een wattenschijfje.

Dus zonder of met make-up, dit is de fijnste gezichtslotion die ik dagelijks gebruik om mijn gezicht op een milde toch effectieve manier te reinigen. Mijn huid wordt er echt schoon van. Bovendien vind ik dit product zuinig in gebruik. De Eucerin DermatoClean 3 in 1 Reinigingslotion kost €11,99 en is verkrijgbaar bij de Apotheek. Voor meer info over de verkooppunten bij jou in de buurt, kan je even kijken op de website van Eucerin.

Wat is jouw favoriete gezichtsreiniger?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin  Youtube

2 Comments

  1. Monique 30 juli 2014 / 15:27

    Ik vind de crèmes van Eucerin erg fijn, maar dit product kende ik nog niet! Goed om te onthouden voor als mijn reiniger op is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *