Essie Hide & Go Chic: Fashion Playground

es2

Essie zal je vast en zeker wel kennen. Dit nagellakmerk is te koop bij onder andere de Etos en DA drogist. Essie heeft dit voorjaar een nieuwe collectie nagellak namelijk de Hide & Go Chic collectie. Met keuze uit 6 verschillende kleuren zit er voor iedereen wel wat erbij. Mijn musthave is absoluut deze mintgroene kleur genaamd Fashion Playground

Voor 1 potje nagellak betaal je € 9,99 Euro. Niet de goedkoopste, maar zeker betaalbaar. De formule van de nagellak is vrij vloeibaar dus niet stroperig of dun als water. Eigenlijk precies goed, zodat de nagellak soepel over je nagels glijdt tijdens het lakken. Het kwastje heeft een normale/medium dikte. Je kan er prima mee lakken. 

Ik vind het zelf fijn om eerst een dun laagje nagellak aan te brengen. Zo kan het goed drogen voor de volgende laag. Sommige bloggers beweren dat deze nagellak in 2 laagjes volledig dekt. Ik breng toch altijd 3 laagjes aan. Dan weet ik zeker dat de kleur mooi egaal is.
De reden waarom ik Essie zo ontzettend goed vind, is dat de nagellak lang blijft zitten. Ik besteed veel aandacht aan mijn nagels en ik vind het vreselijk irritant als na 2 dagen mijn nagels al chippen. Het blijft bij mij 4 dagen perfect zitten en dan pas beginnen de randjes wat dunner te worden. Ik zou er gerust 6 dagen mee kunnen doen. Daarom betaal ik graag dat tientje voor een goede kwaliteit nagellak. 

Fashion Playground is dit jaar ook een trendy kleur. Ik ben dol op mintgroen. Lekker fris en fashionable. In de nagellak zie je kleine subtiele glitters. Eenmaal op je nagels zie je er weinig van. Ik ben enthousiast! 

Heb jij al een nagellak uit de Hide & Go Chic collectie van Essie? 

x Liefs,

Sunseeree 

1 Comment

  1. Judith 2 mei 2014 / 18:54

    Deze kleur is echt prachtig, ik zag ‘m volgens mij in het filmpje van de win-actie (ik doe helaas niet mee, mijn zoontje weegt al zwaarder dan 10kg ;).
    Liefs, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *