Essie Hide & Go Chic collectie: Romper Room

es4

Sinds ik nagellak van Essie gebruik, voel ik weer de liefde van het nagellak dragen. Gelakte nagels zijn als accessoires. Het voegt iets toe aan je look en de kleur kan je aanpassen aan je mood. De mintgroene kleur Fashion Playground is een grote favoriet. Toch zat ik al een tijdje naar deze zachtroze kleur te loeren. Omdat ik geen spijt wil krijgen vanwege de limited edition collectie, had ik ‘m gewoon gekocht.

Romper Room is een lichte babyroze kleur. Er zitten geen glitters in en je ziet amper een glans. Je zou bijna zeggen dat het matte is. Hij dekt erg goed waardoor je aan 2 laagjes genoeg hebt. Net als de andere nagellakken van Essie, droogt elk laagje vrij snel. Bij 2 laagjes dekt hij egaal en bij 3 laagjes is hij perfect. Omdat ik nogal perfectionistisch ben betreft mijn nagellak, breng ik altijd 3 laagjes aan.

Bij mij blijft de nagellak 4 dagen mooi zitten. Daarna zie je dat de randjes beginnen te slijten. Het is gelukkig niet zo dat er grote stukjes van af chippen. Daarom kan ik deze nagellak gerust 6 dagen op mijn nagels laten. Zelf ben ik druk bezig met mijn dochtertje en het huishouden. Het heeft mij echt verrast hoe goed de nagellak blijft zitten. Een dikke aanrader!

Essie kan je onder andere kopen bij de Etos of DA drogist. Je betaald € 9,99 voor een potje. Romper Room is afkomstig van de Hide & Go Chic collectie voor de lente. Het is een tijdelijke collectie waar je snel bij moet zijn.

Wat is jouw favoriete nagellak van Essie?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

4 Comments

  1. Judith 21 mei 2014 / 08:14

    Een heel mooi kleurtje zeg. Ik houd van Essie! Mijn favoriete kleuren zijn Fiji en Watermelon. Beide supermooie kleurtjes voor in de zomer. Fashion Playground ben ik helaas nog niet tegengekomen in de winkels, want die zoek ik juist n.a.v. jouw artikel. Maar ik geef niet op hihi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *