Essie Flowerista Lente 2015 Swatches

Essie komt deze lente met een prachtige nagellak collectie genaamd: Flowerista. Wat een verrassende collectie weer. Toen ik de eerste kleuren zag, was ik al verkocht. Ik laat je graag een aantal swatches zien. Op elke foto draag ik 2 laagjes nagellak.


De kleur Perennial Chic is een prachtige nude kleur met een perzikachtige ondertoon. I’m in love! Super chic, romantisch en fashionable. Of je nu gaat voor Bohemian of een all black outfit, dit is de kleur. Dekt mooi in 2 laagjes. Dit is voor mij echt een musthave kleur. Juist omdat het een warme ondertoon heeft en dus totaal niet saai is. Zie het als de perfecte nude lipstick voor je nagels.Als ik de kleur Picked Perfect zie, krijg ik spontaan zin in een lekkere cappuccino. Een zachte lichtbruine nagellak die me doet denken aan koekjes, cake, brownies en andere lekkernijen. Ook leuk om op je nagels te dragen voor een festival trouwens.Wow, Garden Variety! Wat een bijzondere kleur is dit! Ik blijf er naar kijken. Het zit een beetje tussen het groen en blauw in. Hij dekt heel goed en zou je zelfs met 1 laagje mooi kunnen lakken. Echt een heel apart kleurtje die behoorlijk opvallend is. Dit zou ik zeker dragen in combinatie met een simpele outfit. Denk bijvoorbeeld aan denim, leren jack en deze knaller op je nagels. Hello fashionista!
Dan de ster van de collectie, Flowerista! Wat een beauty. Deze kleur maakt me helemaal happy. Doet me denken aan een zoet ruikende bloem. Ik vind de paarse kleur prachtig. Ik denk dat ik Flowerista vaak zal dragen.Over het algemeen blijft de nagellak van Essie 3 dagen perfect zitten bij mij. Daarna begint het licht te slijten bij de randen van mijn nagels. Ik lak standaard met 2 tot 3 laagjes. Dan heb ik er ongeveer 4 tot 5 dagen plezier van. Meestal gebruik ik geen topcoat, maar dat kan je natuurlijk naar wens altijd aanbrengen.

Je kan trouwens ook in video vorm de swatches zien van de Flowerista Collectie. Deze vind je onderaan dit artikel.

Hier een grote fan. Essie is gewoon mijn favoriete nagellakmerk en ze blijven zichzelf verrassen met nieuwe collecties. De Essie Flowerista nagellak heeft mij enthousiast gemaakt door de diverse kleuren. Ze zijn zo verschillend! Dat maakt het juist zo leuk om te combineren met je outfit en de gelegenheid.

Wil je ze in het echt bewonderen? Essie is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Bol.com en The Make-up Spot. Prijs: € 9,99 per stuk.

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

 

 

5 Comments

  1. Liset - Beautydagboek 1 mei 2015 / 08:39

    Wat een geweldige kleurtjes! Ik vind voor de nudekleuren Picked Perfect en Garden Variety mooi. Erg mooi voor iedere dag :).

  2. Anouk 1 mei 2015 / 20:10

    Wat een lekker kleurtjes!! Vooral die paarse zou ik graag willen hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *