Essie Cashmere Matte Collectie Swatches

Essie krijgt het opnieuw voor elkaar om een bijzondere collectie met nagellak te lanceren. Ik heb het over de Cashmere Matte nagellak. De kleuren zijn vrij zacht, alleen hebben ze een mysterieuze glans en een matte finish. Wat is het nu eigenlijk? Ik heb genoeg swatches gemaakt om je het te laten zien. Bij elke kleur draag ik 2 laagjes nagellak.


Laten we beginnen bij de kleur Wrap me up. Deze nagellak scoort goed bij mij, want het is neutraal, hip en past eigenlijk overal bij. Het is niet spierwit, maar een beetje grijs/crème? Heel apart en toch simpel.Just Stitched is een zachte roze kleur. Het doet me denken aan ballerina’s, sprookjes en prinsessen. In deze nagellak zie je duidelijk een parelachtige gloed wat een betoverend effect geeft.Dan Cozy in Cashmere. De kleur is een mix tussen mauve en taupe. Ook deze nagellak heeft een parelglans met een matte finish. Dit doet me vooral denken aan de herfst en gezellige avonden thuis op de bank.Coat Couture is een mysterieuze dieppaarse kleur. Apart hè? Ik ben nog steeds een beetje verrast door de verschillende ondertonen en het effect ervan.Zelf ben ik meer van de glanzende finish, maar vind dit wel tof voor de afwisseling. Het zijn naar mijn mening unieke kleuren en kan er duidelijk zien waar de inspiratie vandaan komt.

Natuurlijk kan je het matte laten verdwijnen door er een glanzende topcoat over aan te brengen. Dan heb je wel gewoon een mooi glansje. Essie kan je onder andere scoren bij Etos, Bol.com en The Make-up Spot. Prijs: 9,99 Euro per stuk.

Wat vind jij van de Essie Cashmere collectie? Heb jij een favoriete kleur?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

 

3 Comments

 1. Jamey 6 mei 2015 / 10:11

  Cozy in Cashmere, dat is er eentje die echt in mn stash moet! Vanmddag maar even langs de etos haha

 2. Laura - Dagelijkse hap 6 mei 2015 / 10:41

  Essie is zo’n geweldig merk als het gaat om nagellak <3 De grappige namen van de lakjes maken me ook altijd vrolijk 🙂

 3. Jennifer 6 mei 2015 / 16:37

  Cozy in Cashmere vind ik zelf aller mooist.
  Zelf vind ik niet alle kleuren mooi in het mat, maar voor een keer iets anders is dit wel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *