Essence Sparkle Sand Effect: Hello Rosy

esss1

De populaire liquid sand nagellakken zijn dit jaar weer van de partij. Van het merk OPI zie je regelmatig collecties verschijnen, maar ook het fijne budget merk Essence heeft wat nieuwe nagellakken in de schappen staan. Heel nieuwsgierig ging ik naar de Kruidvat toe om te kijken of ik wat kon scoren. Toevallig stond de medewerkster net het schap aan te vullen. Omdat ik veel enthousiaste reacties zag over deze nagellak, moest ik ‘m wel zelf testen.

Het kwastje is wat breder en lakt fijn. De kleur van de nagellak ziet er precies hetzelfde uit zoals je ziet aan de buitenkant. De oudroze kleur doet me een beetje denken aan een rode vruchten smoothie. Gemixte aardbeien en dan die spikkeltjes van frambozen. Aan de andere kant deed het me denken aan een tong. Ja i know, i’m weird. Wat me gelijk opviel is dat ik niet meteen enthousiast werd. Waarschijnlijk komt dat door de kleur. Ik houd meer van felle roze kleuren.
De nagellak zelf is helemaal niet verkeerd. Het droogt vrij snel en na twee laagjes lakken heb je een mooie egale dekking. Zodra het opdroogt zie je het effect van de zandkorrels. Als je deze nagellak mooi vindt, dan is het zeker een aanrader. Hij blijft namelijk een aantal dagen goed zitten zonder te chippen. Het liefste zag ik deze nagellak met meer glitters of een grover zand effect. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Swatches “Hello Rosy” – 2 laagjes nagellak / Prijs – € 1,59

Wat vindt jij van deze nieuwe Sparkle Sand effect van Essence?

x Liefs,

Sunseeree

2 Comments

  1. liza 13 maart 2014 / 13:58

    leuk!
    ik heb deze in het rood die is trouwens ook heel erg mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *