Essence nail art tattoo pen

Et1

Af en toe heb ik zo’n periode dat ik weer helemaal into the nail-art ben. Het kan een hele uitdaging zijn om een mooi design te maken op je nagels. Het gebruiken van nailstripers vind ik soms lastig. Toen ik bij de Kruidvat bij de cosmetica afdeling zat te speuren, zag ik deze nail art tattoo pen van Essence. Ideaal! Gewoon je design erop tekenen. Voor de prijs van € 1,99 kon ik het niet laten liggen. Let’s try it out! 

et2

De punt van de tattoo pen kan je indrukken. De inkt of lak komt dan naar beneden, waardoor je hem vervolgens kan gebruiken. Een simpel systeem. Om te kijken hoe precies de tattoo pen kan tekenen, heb ik een velletje papier gebruikt en daar wat strepen op gezet. Dat gaat prima. Ik merk dat er geen zwarte vlekjes ontstaan of dat de tattoo pen lekt. 

Je kan elk willekeurig patroon tekenen. Bijvoorbeeld een dierenprint, french manicure, hartjes, noem maar op. De textuur is gemaakt op waterbasis. Daarom zal je nail design niet lang blijven zitten zonder een topcoat. Als je klaar bent met je creatie, dan verzegel je het design met een doorzichtige nagellak (topcoat). Dit beschermt het en geeft je nagels een mooie glans. 

et4

Hier heb ik wat geëxperimenteerd met de tattoo pen. Het is jouw feestje. Laat je inspireren en teken erop los! 😉 

Heb jij de tattoo pen van Essence al geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan? 

x Liefs,

Sunseeree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *