Essence effect Sparkling Sugar nagellak

ess1

De nieuwe nagellakken van Essence maken mij behoorlijk nieuwsgierig. Naast de liquid sand lakjes vindt je verschillende topcoats en nagellakken met een special effect. Vandaag laat ik je de Baby You’re A Firework zien. Van de buitenkant lijkt het roze zoete suiker in een potje.

De nagellak lakt prettig en glijdt soepel over de nagels. Als je goed kijkt merk je dat er fijne korreltjes in de nagellak zitten. Niet super opvallend maar ze zijn wel aanwezig. Met 2 of 3 laagjes zie het resultaat het beste. De nagellak droogt vrij vlot en de roze glans vind ik erg mooi. Zoals je kan zien dekt de nagellak niet helemaal. Daarvoor heb je wel 3 laagjes nodig. Je zou deze Sparkling Sugar ook kunnen combineren met een andere kleur nagellak. Bijvoorbeeld als een topcoat.

Essence special effect nail polish / Sparkling Sugar 02 Baby You’re A Firework / € 1,99 

Zoals bij elke nagellak van Essence, kan je het niet laten liggen voor de prijs. Het is absoluut budget-proof en dat maakt het leuk om zomaar even een product te kopen en te testen. Ik vind ‘m geslaagd! Door de textuur lijkt het langer te blijven zitten op mijn nagels. Ongeveer 4 dagen zonder te chippen. Je kan deze nieuwe collectie van Essence scoren bij de Kruidvat. 

Heb jij deze Sparkling Sugar al geprobeerd? 

x Liefs,

Sunseeree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *