Essence Colour & Go Sparkle Sand : Me And My Lover

essence1

Ik had net zo goed kunnen wachten met mijn vorige artikel over de Essence Sparkle Sand nagellak. Ik ben namelijk dezelfde week na mijn eerste aankoop, terug gegaan naar de Kruidvat om een nieuwe kleur te kopen. Ze zijn super!
Zie hieronder meer van deze nagellak.

De kleur – 156 Me And My Lover / 2 laagjes.


IMG_3358
essence3

De kleur zit naar mijn mening een beetje tussen het rode en roze in. De glitters vallen gelijk op en glinsteren prachtig. Het kwastje is wat breder waardoor je gelijkmatig kan lakken. Met 1 laagje bedek je dus je hele nagel. Het kwastje lakt fijn. Je voelt de korreltjes over je nagel gaan. Een mooie, egale dekking krijg je door 2 laagjes aan te brengen. Hij droogt vrij snel.

Bij de donkere variant van de Sparkle Sand in de kleur Here’s My Number, lijken de glitters meer op te vallen als je nagellak gedroogd is. Deze rode nagellak is ook heel gaaf, maar ik zie uiteindelijk meer korreltjes dan glitters. Ik ben er erg blij mee, want ik zou niet zoveel geld willen neertellen voor een OPI lakje met het liquid sand effect. Voor deze budget prijs kan je het niet laten liggen. 

IMG_3361
IMG_3362
IMG_3363

 

De Essence Sparkle Sand Effect Colour & Go kost € 1,69.

Wat vind jij van het korrelige zand effect?

x Liefs,

Sunseeree

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *