Essence Colour & Go Sparkle sand effect

Es1

Laat ik gelijk even zeggen dat ik heel blij ben, dat ik deze Sparkle Sand effect nagellak van Essence heb gekocht. De laatste 2 jaar zie je steeds meer merken die een nagellak uitbrengen met een korrelige finish, wat dat zand effect geeft.

Eerder heb ik deze van OPI geswatched toen ik in de Sephora stond. Ik was niet zo enthousiast en vond het ook best prijzig voor een lakje die ik af en toe zou gaan gebruiken. Toen ik in de Kruidvat bij de cosmetica aan het snuffelen was, moest ik deze van mezelf meenemen.

Es3
es4

Het eerste wat me opvalt is de kleur. Het zit een beetje tussen het zwart en grijze in, eigenlijk een beetje antraciet. Het bevat veel glitters, in combinatie met een ruwe textuur door de kleine korrels. Ziet er goed uit! Nu nog lakken. Het eerste laagje valt me tegen. Hij dekt niet egaal, want het is op sommige plekken doorzichtig. Het mooiste is om 3 laagjes aan te brengen. Zo zijn je nagels mooi gedekt met de nagellak en komt de kleur het beste uit.

Het kwastje is kort en iets breder. Ik weet niet of dit standaard is bij Essence. Hij lakt fijn en heb er niks op aan te merken. Hij droogt vrij snel, waardoor ik vlot achter elkaar 3 laagjes kan lakken. Het resultaat mag er zijn. Ik denk dat ik van de week terug ga naar de winkel om deze versie in een rode kleur te kopen. Ik ben fan en dat voor die prijs… Budgetproof!

 Swatches 

Here’s my number

IMG_3241
DSC_0151
DSC_0162

De Essence Sparkle Sand Effect Colour & Go kost € 1,69.

Wat vind jij van het korrelige zand effect? 

x Liefs,

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *