Emotionele mama over dochters verjaardag & het moederschap

Holy moly daar komen de emoties naar boven! Onze dochter is op 25 augustus 6 jaar oud geworden! Hoeraaaa! Home alone zat ik ‘s avonds thuis en uit het niets voelde ik me echt zo ontzettend gespannen dat ik even mijn hart moest luchten haha. Alles oké hoor! Het moederschap is geweldig en ja, soms ook emotioneel. 😉 Het hoort er allemaal bij.

Soms denk ik: waarom vlog ik eigenlijk? Juist om dit soort momenten te delen. Pure, echte momenten uit het gezinsleven en over het moederschap uit mijn eigen ervaring. Om gelijk maar even alle lieve kijkers te bedanken voor jullie steun en berichten. Jullie zijn top! xx

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *