Embryolisse Lait-Crème Concentré Gezichtscrème

Mag ik je voorstellen aan de Embryolisse Lait-Crème Concentré. Een gezichtscrème en bestseller die favoriet is bij vele dermatologen en visagisten. De tube is tijdelijk in een gouden tube verkrijgbaar. Ik was reuze nieuwsgierig naar dit beautyproduct en heb het uiteraard getest.

Over het merk en het product:

Een samenstelling van natuurlijke ingrediënten met goede eigenschappen die rijk zijn aan vetzuren en vitamines. Deze ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen en hydratatie voor het evenwicht van de huid. Het versnelt zelfs de celvernieuwing. Je huid is gehydrateerd, gevoed, gerepareerd en voelt soepel en glad aan. Kortom is dit een beautygeheim in een tube en zweren vele mensen bij de werking van deze gezichtscrème.

Wat mij gelijk opviel, was dat dit een alles in 1 crème is. Je kan het gebruiken als een dag of nachtcrème, een masker of zelfs als babylotion of make-up reiniger. Huidirritaties verdwijnen en het herstelt de droge huid. Dit komt met name door de samenstelling van het product. Het bevat verzachtende oliën en natuurlijke, actieve ingrediënten: Karitéboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten.

Klinkt goed allemaal. Maar wat vind ik er nu van? Na zo’n introductie had ik de tube gelijk opengemaakt. Ik wilde het gelijk ervaren haha. Ik moet eerlijk zeggen dat het ook echt een fijne gezichtscrème is! Je hebt er weinig van nodig en het smeert lekker uit. Het trekt snel in en laat een zacht satijnen laagje achter op je huid zonder dat het vettig is.

Mijn huid voelt gevoed en ik heb geen last van irritaties of roodheid. De crème is niet te dik en niet te dun. Er staat dat er parfum inzit. Echter is deze geur niet sterk aanwezig. Ik zie duidelijk dat na een paar dagen mijn huid gladder is en dat droogtelijntjes vervagen. Dit is een blijver!

De Embryolisse Lait-Crème Concentré kan je kopen bij bijvoorbeeld Parfumerie Douglas. Prijs: € 18,50.

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* dit product heb ik ontvangen

2 Comments

  1. engelina 15 augustus 2015 / 12:15

    Dat klinkt als een goede crème ! En de prijs valt eigenlijk ook nog best mee voor al die beloftes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *