Eerste keer naar psycholoog & Ayumi laat oorbellen schieten!

Wat was ik zenuwachtig zeg toen ik voor de eerste keer naar de psycholoog ging! Waarom en hoe het is gegaan vertel ik je in de zondagvlog. Verder gaan we met het mooie weer picknicken in de speeltuin, heb ik een date night met Mike en laat onze dochter Ayumi oorbellen schieten. Wow. Veel kijkplezier en fijne Pasen! πŸ˜€ x

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. πŸ™‚

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram β™₯ Facebook β™₯ Bloglovin β™₯ Youtube

11 Comments

 1. Nora 16 april 2017 / 08:58

  Succes met EMDR. Ik ben er pas mee begonnen en ik kan je zeggen dat het echt werkt! Heel gek hoe je geheugen erop reageerd. Alle emoties, gevoelens en gedachten wat erbij komt is wel heftig maar het is zo bizar hoe het zn werk doet. Hoop dat het je veel zal brengen πŸ™‚

  • KoalaBeautyMama 16 april 2017 / 09:00

   Hoi Nora, dankjewel! Ik vind het echt zo spannend, omdat ik bang ben dat ik na de sessie blijf hangen in die emotionele toestand. Logisch ook, maar ik moet er doorheen. Hoop dat ik hetzelfde als jou zal ervaren. Liefs x

   • Nora 16 april 2017 / 20:35

    Het is ook spannend en maakt heel veel los, vooral veel geslapen na die tijd, heel vermoeiend. Door elke keer de gebeurtenis te herhalen en op terug te kijken met emdr krijgt het vanzelf een plekje. Niet teveel bang zijn voor na die tijd want alles zal een plekje krijgen. De ene gebeurtenis heeft meer tijd nodig dan de ander, bij mij ging het vrij snel maar ook heel lastig soms.
    Het gaat beter worden en deze stap is de eerste naar verbetering πŸ™‚

 2. Karlijn 16 april 2017 / 10:16

  Hoi Sunseree! Ik heb ook 2 jaar geleden EMDR gehad. Voor mij heeft het ontzettende geholpen, de heftige en verdrietige gebeurtenissen van vroeger zijn voor mij verwerkt, het doet geen pijn meer en ik heb een gevoel van rust. Daar ben ik enorm blij mee. Ik ken het gevoel dat je denkt “het gaat net goed, waarom heb ik nu een afspraak gepland bij een psycholoog?”, ik merkte dat ik in een soort overlevingsmechanisme schoot, dacht dat het weg was maar het tegenovergestelde was waar. Het is heftig en kost veel energie, maar uiteindelijk heb je er hopelijk baat bij!

  • KoalaBeautyMama 17 april 2017 / 11:57

   Hoi Karlijn, dankjewel voor je reactie. Ja je hebt daar wel gelijk in. Ik moet er even doorheen. Krijg er wel zenuwen van. πŸ™‚

 3. Anke 16 april 2017 / 11:25

  Wauw wat een dappere familie zijn jullie zo! Het klinkt alsof het een heel goede stap is om naar de psycholoog te gaan en emdr te doen. Ik heb er ook ervaring mee maar dan aan de andere kant van de tafel, ben zelf behandelaar… vind het altijd erg knap van mensen als ze het aandurven en gelukkig werkt het vrijwel altijd heel goed maar je hebt gelijk: je moet er wel eerst doorheen. Dat gaat je lukken hoor!

  • KoalaBeautyMama 17 april 2017 / 11:58

   Hoi Anke! Wat toevallig dat je zelf de behandelaar bent van emdr. Ik hoor er veel goede dingen over. Ben benieuwd hoe de eerste sessie zal gaan. Volgende week vrijdag is het zo ver.. Spannend! x

   • Anke 18 april 2017 / 21:05

    Zet ‘m op vrijdag! Je hebt precies de goede houding om van start te gaan, maar blijft spannend natuurlijk… goed voor jezelf zorgen komend weekend en misschien kun je hier en daar wel wat extra rustmomentjes pakken… naast de fijne afleiding van je kindjes om je heen πŸ˜‰

 4. Rachel 17 april 2017 / 09:52

  Hoi Sunseeree,

  Ik begrijp je helemaal ook hoe jeje voelt. Zelf ben ik alleenstaande moeder. Ik zit ook in therapie en het is inderdaad geen eitje. Zelf doe ik geen EMDR maar VERS trainingen. Het is wel fijn om naar de sessies te gaan psycholoog om dingen te verwerken, emoties onder controle te krijgen, je te uiten en te verwerken. Goed dat je hebt doorgezet het zal je zeker wat bij steunen.

  Groet Rachel

  • KoalaBeautyMama 17 april 2017 / 11:59

   Hoi Rachel, wat dapper ook van jou! Het is absoluut niet makkelijk om ook nog alleenstaande moeder te zijn. Hopelijk krijg je veel steun van je omgeving. πŸ™‚ Succes verder xx liefs

 5. Nini 21 april 2017 / 13:15

  Leuke video! Ik ben een beetje laat, maar veel succes met therapie, echt heel knap hoe je ermee omgaat hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *