Een stel nieuwe tieten passen voor mijn borstvergroting

Het was zo ver. Ik heb besloten om 100% voor een borstvergroting te gaan en ik mocht op een consult komen om alles te bespreken. Ik vond het zo ontzettend spannend! Ik wist ook niet echt wat ik erbij voor moest stellen. Ik wist wel dat ik de mogelijkheid had om verschillende vullingen te passen. Met gezonde spanning en een strak truitje ging ik richting Rotterdam.

Mijn borstvergroting laat ik verzorgen bij Velthuis kliniek. Ik werd vriendelijk ontvangen en de ruimtes zagen er netjes uit. Het consult was erg fijn en de behandeling werd duidelijk en uitgebreid aan mij uitgelegd. Er komt heel wat bij kijken. Welke soort protheses wil je? Hoe groot? Wil je ze onder of boven de borstspier plaatsen? Ga zo maar door. Na alle info kwam het leuke gedeelte: boobies passen!

Ik kreeg een grote bh aan waar ik vullingen in mocht stoppen. Op deze manier kan je zien wat je mooi vindt staan. De vullingen lijken net van die kipfilets. Met een beetje proppen en schuiven stond ik dan met mijn volle voorgevel voor de spiegel. Ziet er goed uit! Ik heb ongeveer 3 keer gewisseld met vullingen. Steeds een maatje groter tot ik dacht: hé dit past bij mij. Dit was denk ik een grote C cup.

Voor het idee had ik ook nog een maat groter gepast. Ik moest er even aan wennen en besloot uiteindelijk voor de grote C cup te gaan (dit was ongeveer 330 cc). De dokter adviseerde anatomische protheses. Deze zijn niet rond van vorm maar meer druppelvormig. De anatomische geven een natuurlijk effect en zullen bij mij onder de borstspier geplaatst worden. Er zijn trouwens verschillende soorten anatomische protheses dus laat je goed informeren!

Na het verkleedpartijtje kreeg ik wat extra informatie over de operatie en het herstel. Ik vond ze prima zitten en was bijna vergeten de tijdelijke boobies terug te geven. Met mijn schattige theezakjes ging ik weer naar huis.

Wat een ervaring! Ik moest alles even laten bezinken en thuis goed doorlezen. Nu ging ik twijfelen.. Zou ik toch die grotere maat kiezen? Hoe zag het ookalweer eruit?

Van de week was ik teruggegaan om toch dat ene maatje groter te passen. JA! Ik was echt enthousiast geworden. Ik kies een maatje groter. Dit is ongeveer 375 cc. Als het goed is moet het lukken om deze maat in mijn borsten te krijgen. Can’t wait!

Ik ben echt verrast door alle lieve en steunende reacties die ik van lezers kreeg. 😀 Ontzettend bedankt, dit doet me veel goeds! Dikke kus! x

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Tamara 6 augustus 2015 / 08:34

  Wauw wat ontzettend spannend allemaal zeg! Ik wil het ook heek graag laten doen over een paar jaar! Ben heel benieuwd naar het resultaat

 2. Kelly - Pluiskonijn.nl 6 augustus 2015 / 09:05

  Oo wat ontzettend spannend meid! Fijn dat het gewoon kan om wat maatjes groter te gaan zodat jij je beter kan gaan voelen! Moet je nog lang wachten op de operatie? Ik heb ook een borstoperatie ondergaan en dat vond ik toen wel heftig ( een verkleining, dat is wel wat zwaarder met een langer herstel ). Het zal helemaal goed komen met jou, nog even en je kan prachtige bh’s gaan inslaan;)

 3. Nadia 6 augustus 2015 / 15:05

  Superspannend hoor Sunseeree! Wanneer gaat het nou gebeuren?

 4. Anouk 6 augustus 2015 / 15:34

  Spannend joh! Ik vind het heel tof dat je hier zo open over schrijft, zonder schaamte

 5. Anneleen 10 augustus 2015 / 16:43

  Fijn dat je je goed voelt bij de maat die je gekozen hebt, want dat is erg belangrijk denk ik en kan enkel jij beslissen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *