Een kijkje in mijn Beautystash: Cosmetica collectie

De vraag die ik regelmatig kreeg, is of ik eens mijn Beautystash kon laten zien. Ik ben eens in mijn lades gedoken en heb een filmpje opgenomen van mijn make-up collectie en cosmetica verzameling. Hier zie je al mijn producten zoals make-up en nagellak tot haarverzorging.
Alvast veel kijkplezier! Heerlijk hè om een vrouw te zijn met al die spulletjes. Ik vind mijn collectie nog best bescheiden. Toch? 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes op: youtube.nl/Sunseeree

Waar koop jij de bakjes om je beautyproducten mee te organiseren? 

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *