Dove purely pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes

d7

Pistache & Meiklokjes is de nieuwste geur uit de Dove purely pampering douchecrème lijn. Ik ben dol op pistache. Als ik een bakje van deze nootjes zie staan, gaan ze altijd op. Bij de ijssalon kies ik dan altijd voor een lekker bolletje pistache ijs. Maar nu is het in de vorm van een douchecrème. Ik was zo nieuwsgierig, dat ik dit product moest uitproberen.

d3

d1

Dit zegt Dove zelf over de douchecrème:

Toen Dove in 2012 de Purely Pampering-lijn lanceerde, ging tegelijkertijd de campagne ‘Creëer je eigen douchecrème’ van start: een oproep om een persoonlijke variant te bedenken voor een heerlijk verwenmoment onder de douche. Uit maar liefst 4.700 inzendingen koos een vakjury vijf geurcombinaties gebaseerd op originaliteit en motivatie.

De winnende geur werd Pistache & Meiklokjes, een bijzondere combinatie van pistache – het nootje dat bekendstaat als rijke bron van essentiële vetzuren en anti-oxidanten – gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes, ook wel bekend als lelietjes-van-dalen. Het resultaat is een op en top vrouwelijke, elegante geur die perfect aansluit bij het verwengevoel dat je met Purely Pampering-douchecrèmes kunt ervaren.
De formule is uiteraard ook verrijkt met de NutriumMoisture™-technologie van Dove, die ervoor zorgt dat de huid tijdens het douchen wordt gevoed. Zo voelt de huid meteen zacht en soepel aan en krijgt ze een mooie, gezonde uitstraling.

Met de voedende douchecrèmes van Dove Purely Pampering wordt elke douchebeurt een verwenmoment, een plezierige ervaring waar zowel lichaam als geest van opknapt! De romige douchecrème zorgt voor een weelderig rijk schuim dat de huid intens voedt en zijdezacht maakt; de verfijnde geuren bevorderen een ontspannen gevoel. En wie lekker in z’n vel zit… is bovendien beter in staat het beste uit zichzelf te halen!

d2

Dit vind ik van de Pistache & Meiklokjes douchecrème:

De geur is echt bijzonder. In het begin dacht ik: Hmm, dit is wel een heel aparte combi. Maar het werkt! Ik vind het aangenaam en verrassend. Na het douchen voelt mijn huid zachter aan dan normaal. Het lijkt wel of mijn huid meer gevoed is. Erg prettig aangezien het op dit moment koud en herfstachtig is in Nederland. Een geur is natuurlijk persoonlijk. Ga vooral volgende keer even ruiken als je deze ziet.

d6

De douchecrème is verkrijgbaar in 2 varianten. Voor 250 ML betaal je  € 3,55 en voor 500 ML € 5,99.

Wat is jouw favoriete product voor onder de douche?

x Liefs,

Sunseeree 

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *