Dove Advanced Hair Series | Oxygen & Hydration

d5

Dove heeft voor alle veeleisende haartypen met verschillende specifieke wensen een nieuwe geavanceerde haarverzorgingslijn ontwikkeld: Dove Advanced Hair Series. Deze superieure lijn met voedende haarproducten zijn ontwikkeld voor vrouwen met fijn en futloos haar, droog en dof haar en ouder wordend haar. Dove Oxygen & Hydration met Oxyfusion Technology is speciaal ontwikkeld om meer volume te creëren voor fijn en futloos haar. Omdat ik geverfd haar heb, vind ik een goede haarverzorging erg belangrijk. Soms voelt het droog aan en ik was benieuwd of deze lijn mijn haar een oppepper kon geven.

Oxygen & Hydration shampoo en conditioner geeft fijn en futloos haar extra volume. Deze formule op basis van zuurstofhoudende, hydraterende ingrediënten herstelt het vochttekort snel over de gehele lengte en brengt fijn haar weer tot leven. De shampoo laat je haar schoon en gehydrateerd aanvoelen terwijl de conditioner je haar zacht maakt zonder het te verzwaren.

Beide producten moeten ook zorgen voor meer volume. Dat belooft wat! Het uiterlijk vind ik een hele vooruitgang. Ik vind het best salon-waardig. De verpakking is prettig in gebruik vanwege de tube waar je makkelijk in kan knijpen om het product te doseren. De dop is stevig en ik kan ze goed opbergen in onze badkamer. De shampoo schuimt rijkelijk op mijn hoofd als ik mijn haren hiermee was. Na het uitwassen merk ik gelijk dat mijn haren zacht zijn in plaats van stroef. Wel 1 minpunt wat ik erg jammer vind, namelijk de geur. Ik moet gelijk denken aan de geur van een reinigingsmiddel of eerder zeep voor je handen. Het is niet de geur die ik zou kiezen voor een shampoo. Ik begrijp het idee van het hydrateren, frisheid enzovoorts. Maar ja, het is toch je haar die er naar ruikt. Anyway, het resultaat mag er wel zijn betreft het hydrateren, want dat doet hij.

De conditioner verzorgt het extra en mijn haar voelt zacht aan. Eenmaal opgedroogd, merk ik dat mijn haren gladder zijn dan voorheen. Echter snap ik niet waarom er meer volume word belooft vergeleken met ongewassen haar. Mijn haar valt altijd luchtiger in model na het wassen. Dat komt eerder doordat mijn hoofdhuid niet meer vet is. Ik zie dan ook geen extra volume na gebruik van deze haarproducten.

Oxygen & Hydration Soufflé Masker geeft fijn haar meer volume. De rijke en luchtige formule geeft je haar een extra hydraterende boost zonder het te verzwaren. Het product voelt dikker aan dan de conditioner. Het is zuinig in gebruik. Dit haarmasker kan je bijvoorbeeld 2x per week aanbrengen. Is je haar echt erg droog? Vervang dan je conditioner eens door dit haarmasker. Bij mij helpt het.

Voor de geïnteresseerden heb ik de ingrediënten gefotografeerd.

Mijn eindoordeel? Prima producten die je haren goed hydrateren. Ik heb zelf dik haar en geen fijn haar dus misschien ervaar jij wel meer volume na gebruik. Ik blijf erbij dat ik de geur verschrikkelijk vind. Hoe ervaar jij dit? De shampoo en conditioner kosten € 5,99 per stuk. Het Soufflé masker kost € 7,99. De Dove Advanced Hair Series zijn verkrijgbaar bij de drogisterij.

Heb jij al een nieuwe haarverzorgingslijn van Dove geprobeerd?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *