Door ons getest: Kwekkeboom Oven

 

AdvertisementNaast friet heb ik maar 1 favoriet bij de snackbar. En dat zijn kroketten! Het liefst op een zacht wit bolletje met een beetje mosterd erop. Wij gaan eigenlijk niet zo vaak naar de snackbar, maar frituurde wel regelmatig thuis wat hapjes. Tegenwoordig zijn we bewust bezig met gezond eten en bereiden ons voedsel liever in de oven of grill.
Natuurlijk snacken wij ook eens per week. Want dat moet gewoon kunnen. Ook op verjaardagen schotelen we snacks voor om tussendoor te snoepen.

Voor mijn blog mochten we de Kwekkeboom Oven testen. De naam verklapt het al een beetje. De hapjes en snacks worden bereid in de oven en worden op deze manier lekker krokant.
Er wordt beweerd dat ze krokanter zijn dan bestaande ovensnacks.. Of wij dat zo ervaren laten we je nu weten!


Onze ervaring:

Als eerste hebben we onze oven goed laten voorverwarmen. De Kwekkeboom Oven snacks hebben we op bakpapier gelegd, op het rooster van de oven. Daarna hebben we ze ongeveer 3 minuten laten afkoelen.
De smaak van de kroketten zijn eigenlijk hetzelfde. Het enige wat anders is, is de korst. Hij is zeker krokant! De korst lijkt van de oven versie wel wat dikker dan de normale kroketten uit de frituur.
Dat is even wennen.


Het is een handige optie voor degene die geen friteuse hebben of wat “bewuster” willen snacken zonder de extra frituurolie.
Het heeft bij ons thuis gesmaakt en je zou het zelf eens moeten proberen om te oordelen. 😉

Kwekkeboom Oven heeft niet alleen Croquetten en Bitterballen maar ook andere producten in hun assortiment. Ze hebben bijvoorbeeld ook kipballetjes met satésaus van binnen.
Wil je het een keer proberen? Ze zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo. Je herkent ze aan de paarse verpakking in het vriesvak.

Wat is jouw favoriete snack?

 


Volg me ook op
: Instagram ♄ Facebook ♄ Bloglovin ♄ Youtube

-advertorial-

1 Comment

  1. Lissy 8 november 2015 / 18:17

    No way!! Wij hebben geen frituurpan maar af en toe wel zin in kroketten zonder naar de snackbar te hoeven lopen, dus dit is awesome. Thanks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *