DOE MEE & WIN EEN GEURSET VAN ACQUA COLONIA OF TABAC GENTLE MAN’S CARE!

dsc01964

Sinterklaas heeft ons land net verlaten en ik heb alweer een aangename win actie voor jullie klaarstaan! Over een paar weken is het Kerst en wij zijn er dol op. Daarom staat de kerstboom al te stralen thuis en moeten we onszelf inhouden om nog geen cadeau’s onder de boom te plaatsen. Met de Kerstdagen in zicht, kun je hier op KoalaBeauytMama kans maken op 1 van deze heerlijke geursets. Ik zal je meer vertellen over de geuren en hoe je kunt meedoen aan de win actie. 😀

De eerste set is de Gentle Men’s Care van het merk Tabac. Er zit een: douchegel 75 ml, eau de toilette 40 ml en deodorantspray 50 ml in. Ik heb niet eerder een geur geroken van Tabac dus dit was een primeur. Mijn man Mike mocht dit als eerste uitproberen. Gentle Men’s Care heeft een frisse toch warme geur en is niet overheersend of erg kruidig. Je kunt best zeggen dat het een goed geurtje is voor beginners! In deze eau de toilette ruik je onder andere accenten van: sinaasappel, peer, lavendel, kardemom, viooltjesblad en heeft een basis van sandelhout, cashmeran en amber. Erg lekker om bij iemand te ruiken. Een geur voor elke gelegenheid.

 photo DSC01981_zpspru2begb.jpg
 photo DSC01993_zpsbvrl4lyo.jpg

De tweede set is voor dames, namelijk de geur: Pink Pepper & Grapefruit van Acqua Colonia. Er zit een eau de cologne in van 170 ml en een aroma showergel met bamboe extract van 200 ml. Het dopje kun je ook omruilen voor een spray. Wel zo fijn!

Persoonlijk draag ik voornamelijk een eau de toilette. Het verschil met een eau de cologne, is dat een cologne vaak wat frisser is van geur en dat het niet zo lang blijft “hangen” als de eerste die ik noemde. Het is dus minder sterk, maar zeker niet minder lekker!
De verpakking is een lust voor het oog. Een prachtig flacon met roze en goud. Ik wist niet wat ik precies moest verwachten, maar het was zeer verrassend. Eerst ruik je een frisse citrusgeur, wat een beetje zoet ruikt en merk je toch een vleugje van kruiden. Een apart combinatie die fris en vrouwelijk is. Dit is zo’n geur die je overal royaal kan opsprayen zonder dat het te overheersend wordt. De geur zwakt een beetje af en laat een subtiele geur achter op je kleding. I like it!

 photo DSC01973_zpsynxa0r0x.jpg
 photo DSC01979_zpslxwkbusf.jpg
Wil je jezelf verwennen of dit graag aan een ander schenken als verrassing? Doe dan vooral mee! Om kans te maken gelden de volgende spelregels:

♥ Like de Facebookpagina van KoalaBeautyMama
♥ Laat een reactie achter hier op mijn blog, waarom en welke set je graag wilt winnen.

Wil je extra kans maken? Deel dan dit bericht op Facebook en/of tag iemand die je dit graag zou willen geven.

De uitslag maak ik dinsdag 13 december bekend via een persoonlijke mail dus vergeet niet je naam en een geldig e-mailadres achter te laten. 😉 Succes!

 

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een samenwerking

7 Comments

 1. Sandra 6 december 2016 / 09:11

  Hmm, dat klinkt goed joh! Ik denk dat ik vriendlief (en mezelf! 😛 ) daar wel blij mee kan maken. Hebben we toch nog ‘n soort van kleinigheidje voor elkaar, deze maand <3

 2. Sonja de Jager 6 december 2016 / 09:26

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag de ‘Acqua Colonia set’ willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 3. Tanya 6 december 2016 / 12:33

  Pink Pepper & Grapefruit van Acqua Colonia

 4. Kristel 6 december 2016 / 13:39

  Wat een leuke actie! Ik ga voor het setje voor vrouwen om mijn zusje die 3 maanden geleden van haar tweede kindje is bevallen te verrassen en om haar nieuwe baan te vieren!

 5. Janine 6 december 2016 / 20:28

  Hey Sunseeree,

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag niet voor mezelf mee doen. Maar mijn vader
  zou ik graag Gentle Men’s Care willen geven. De meeste winacties doe ik voor
  mezelf mee, Nooit voor een ander. Hiermee maak ik niet mezelf, Maar hem blij
  mee! Tijdens de feestdagen zou dit een ideaal cadeau zijn. Ik weet zeker dat
  hij hiervan plezier heeft.

  Lieefs,

  Janine

 6. Thaomy 6 december 2016 / 20:50

  Super leuk! Ik doe graag mee voor de set van de dames 🙂

 7. Jeanne 10 december 2016 / 23:58

  Super leuk!
  Graag doe ik mee voor mijn moeder.
  Zij is bijna jarig en is dol op verwenpakketjes.
  Dag en nacht, staat ze voor ons, als 7 grotere en kleinere kinderen en onze vader, klaar!
  Ik hoop echt dat ik win, maar ik gun het uiteraard de anderen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *