DIY: CHOCOLADE MASKER MAKEN MET CACAO, HONING & YOGHURT

diychoco-1024x512

In een vorige video, vertelde ik dat ik een paar video’s zou delen van mijn vorige kanaal. Vandaag deel ik de DIY van een Chocolade masker die je thuis kan maken met 3 ingrediënten. Namelijk: cacaopoeder, yoghurt en honing. Dus kan jouw huid wel een opfrissen gebruiken, verwen jezelf dan vooral! Het is echt heel simpel en de ingrediënten zijn niet duur. Have fun! x

Meer video’s kan je bekijken op mijn Youtube Kanaal. 😀

Wat heb je nodig?

♥ 2 eetlepels yoghurt
♥ 2 eetlepels honing
♥ 1 of 2 eetlepels pure cacaopoeder
♥ Een kommetje + lepel om te mixen
♥ Eventueel een kwastje om het masker aan te brengen (het kan ook met je vingers)

Tip:

Voeg wat (fijne)suiker toe aan het mengsel. Zo maak je een scrubmasker. Na de inwerkingstijd kan je met draaiende bewegingen over je gezicht gaan om dode huidcellen te verwijderen. Een gladde huid als resultaat.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *