Decubal Gezichtscrème Vitaal

dec1

Net als vele anderen ben ik opzoek naar de ideale huidverzorging. Door de jaren heen kan je huid veranderen. Denk aan invloed van hormonen, leeftijd, levensstijl en de elementen van het weer. Rond mijn 18e jaar merkte ik dat mijn huid erg vochtarm was. Het voelde droog en trekkerig aan na het douchen. Ik moest een crème aanbrengen, anders voelde mijn huid strak aan.
Naast de droogte, is mijn huid gevoelig en reageert snel op cosmetica producten.

Ondertussen heb ik heel wat merken uitgeprobeerd. Bijvoorbeeld merken als: Clinique, Vichy, Biodermal, Qiriness en Estee Lauder. Het belangrijkste vind ik de hydraterende werking. Na jaren Qiriness te hebben gebruikt, ben ik overgestapt naar het merk Decubal. Ten eerste is het stukken voordeliger. Ten tweede is het een ideaal merk voor de gevoelige/vochtarme huid. Ik maakte voor het eerst kennis met Decubal toen ik een pakketje kreeg om te testen. Bij de DA drogist heb ik zelf de Gezichtscrème Vitaal gekocht om uit te proberen.

Wat zegt Decubal zelf?

Decubal Gezichtscrème Vitaal is een extra voedende en hydraterende gezichtscrème, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en herstellen van de droge huid. De crème herstelt, hydrateert, verzacht de huid en gaat tevens roodheid en schilfering tegen. Door de unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën dringt de crème diep in de huid en biedt langdurige bescherming. De gezichtscrème ’s morgens en eventueel ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde huid, hals en decolleté. De crème kan dagelijks worden gebruikt.

Facts:

• Bevat 18% lipiden
• Voor de droge en gevoelige gezichtshuid
• Parfum- en parabenenvrij
• De gezichtscrème zit in een hygiënische dispenser
• Met jojoba olie en shea butter voor een kalme en zachte huid

Mijn ervaring:

De gezichtscrème is aan te brengen via een pompje. Handig en hygiënisch. Je kan de hoeveelheid zelf doseren, wat gemakkelijk gaat. Een pluspunt vind ik de geur. Of beter gezegd, geen geur! Lekker neutraal. De crème glijdt soepel over de huid heen. Daarna trekt het verassend snel in. Blijkbaar had mijn huid dat echt nodig. Omdat het snel intrekt, blijft er geen vettig laagje op de huid liggen. Het voelt zacht en verzorgd aan. Voor mij de ideale gezichtscrème voor ‘s ochtends en ‘s avonds. Dit is een fijn product in combinatie met de make-up die ik vervolgens aanbreng. Mijn foundation ziet er beter uit. Een mooie basis dus.
Voor de prijs hoef je het niet te laten staan. Ik was rond de € 12,00 kwijt. Mijn vorige gezichtscrème van Qiriness koste rond de € 45,00. Een win-win situatie.

Heb jij al een product van Decubal geprobeerd?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *