Decoratie kinderkamer: Muursticker Princess & Tiara

De muren van Ayumi’s slaapkamer hebben een mooi licht kleurtje gekregen. Toch vond ik het nog een beetje kaal eruit zien. Omdat het een kinderkamer is, wil ik meer sfeer creëren zodat we allemaal kunnen zien dat het haar kamer is. Het is tenslotte onze prinses. Ik zag er tegen op om lijstjes op te hangen of andere decoratie waarbij een hamer nodig is. Stel je voor dat je een schilderij ophangt die je later toch liever ergens anders had zien hangen. Dan zit je met een spijker in de muur.

Toen vond ik de ideale oplossing. Een muursticker! Dit is de eerste keer dat ik zoiets zou uitproberen. Opzoek naar trendy designs, kwam ik terecht bij de webshop Muurstickersbabykamers. Ze hebben een uitgebreid assortiment waaruit je kan kiezen. Bijvoorbeeld: naamstickers, teksten, dieren en je kan zelfs je eigen muursticker ontwerpen. Ellen, de eigenaresse van de webshop is zelf ook moeder dus heeft genoeg inspiratie om de leukste muurstickers uit te zoeken. Een groot deel van haar assortiment heeft ze zelf ontworpen.

Wij hebben gekozen voor een roze tiara met de tekst: “Prinses Ayumi”. Mike heeft ‘m dezelfde avond tegen de muur geplakt.

pr1 pr2
pr5

Het is belangrijk dat je een gladde muur hebt. Anders zal de muursticker niet goed hechten/plakken. Toen de muursticker geplakt was, heeft mike over de folie gewreven. Zo word het glad en strak. Het resultaat mag er wezen! 🙂 

pr42pr6

Als ouder wil je het beste voor je kindje. We zijn misschien geen royals, we voelen ons heel trots dat Ayumi onze prinses is en dat mag gezien worden. Het fijne van zo’n muursticker is dat het snel is, geen troep geeft en iedereen het kan doen. Wie weet versieren we onze eigen slaapkamer er ook mee. Ik ben fan.

Voor meer informatie kan je kijken op: www.muurstickersbabykamers.nl

Heb jij wel eens een muursticker gebruikt in huis?

x Liefs,

Sunseeree

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *