De vernieuwde zachte formules van Zwitsal

Zwitsal heeft de samenstelling van een groot aantal producten verbeterd. Zoals de bad-en doucheproducten en huidverzorgingsproducten. De vernieuwde milde producten houden babyhuidjes onweerstaanbaar zacht. Uiteraard met behoud van de fijne, vertrouwde geur van Zwitsal.

Bad- en doucheproducten:

De vollere crèmetextuur van de bad- en doucheproducten zorgt voor een rijker, romig schuim en voelt onweerstaanbaar zacht aan op de huid. De vernieuwde formule zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de tere babyhuid in balans blijft. Bovendien word de natuurlijke proteïne- en lipidenlaag minder aangetast en optimaal beschermd.

• Minder surfactanten: minus 40% (oppervlakte-actieve stoffen die in reinigingsproducten worden verwerkt)
• Mildere surfactanten
• Vrij van parabenen

De vernieuwde formules van de huidverzorgingsproducten smeren makkelijk uit en trekken snel in, zodat de baby meteen kan worden aangekleed. Bovendien blijft de babyhuid super zacht.

Huidverzorgingsproducten:

• Extra mild en zacht voor de tere babyhuid
• Vrij van parabenen
• Zijdezacht gevoel tijdens het aanbrengen
• Hypoallergeen
• Dermatologisch getest
• Met de vertrouwde Zwitsal geur

Daarnaast zijn ook de verpakkingen vernieuwd. Met name om de keuze voor de producten makkelijker te maken. Ieder soort product heeft zijn eigen kleurcode op de voorkant, vormgegeven door een “swoosh”, die een vorm van bescherming uitbeeldt. Haarproducten hebben een groene “swoosh”, wasproducten een paarse. Huidverzorgingsproducten een roze en producten voor de billen een blauwe. Het herkenbare Zwitsal baby’tje beeldt duidelijk de functie uit van het product. Zo kan je gelijk zien voor welk moment het gebruikt kan worden. Easy right?
Aan de achterkant van het product vind je ook originele tips om de bijzondere verzorgingsmomenten tussen ouders en hun kleintje nog leuker te maken.

Ik vind de vernieuwde producten een slimme zet. Ik denk dat je minder snel met de verkeerde producten thuis komt. Met een wasgel in plaats van een shampoo bijvoorbeeld. Wat vind jij van het nieuwe design op de voorkant?

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Nelleke 25 november 2014 / 09:15

    Wat fijn dat ze de producten wat milder hebben gemaakt. Gelukkig met behoud van de geur ^^ die willen we natuurlijk niet missen. Vind het nieuwe ontwerp ook leuk, veel duidelijker nu!

  2. Eilish 25 november 2014 / 17:41

    Deze gaat mn zusje vast uittesten, aangezien ze nog maar 6 weekjes moet tot de uitgerekende datum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *