De kindjes zijn ziek..

De afgelopen 2 weken waren thuis behoorlijk vermoeiend. Masato zat in een sprongetje en had een verstopt buikje waardoor wij slecht sliepen. Een paar dagen later werden Ayumi en Masato erg verkouden. Verstopte neusjes, vastzittende hoest en slecht slapen. Ayumi is hangerig en Masato huilerig, omdat hij niet kan slapen. Normaal gesproken is hij ongeveer 1,5 uur per keer wakker, maar nu kan hij soms 4 uur achter elkaar wakker blijven omdat hij zich niet lekker voelt. We hebben van alles geprobeerd. Ze moeten er even doorheen en het enige wat we kunnen doen is er voor onze kindjes zijn.

Zelf mag ik blij zijn als ik 6 uurtjes slaap krijg. Op het moment voel ik me een wandelende zombie. Ik neem daarom tijdelijk even een stapje terug. Ik ben ook maar een mens en mijn energielevel staat op 0. Even bijkomen met mijn gezin en ons wat rust gunnen. Het kan daarom voorkomen dat er een dagje geen artikel of video online komt. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. 🙂

Wat ik in 2014 heb geleerd, is dat ik mijn grenzen moet leren kennen en op tijd aan de rem moet trekken voor mijn eigen gezondheid. Bij deze haha. Dus ik ga niet weg, het is alleen even wat rustiger op het moment.

Een fijn weekend! Morgen blaas ik alweer 26 kaarsjes uit..

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

7 Comments

 1. Mandy 23 januari 2015 / 12:48

  Groot gelijk! Je kinderen gaan voor alles en natuurlijk ook je eigen gezondheid! Logisch dat je het bloggen even op een laag pitje zet.
  Sterkte!

 2. Lucinda 23 januari 2015 / 16:52

  Gezondheid gaat boven alles! Beterschap voor de kids en alvast gefeliciteerd xx

 3. Anneleen 23 januari 2015 / 17:15

  Helemaal geen probleem Sunseeree, verzorg jezelf en je gezinnetje goed! Ik hoop dat de kindjes zich snel beter voelen!

 4. Anouk 23 januari 2015 / 19:03

  Ohjeetje zo zielig als kindjes ziek zijn! Heel veel beterschapjes voor je kindjes

 5. Soumeya 24 januari 2015 / 16:42

  Hoi Sunseeree, gefeliciteerd met je 26e verjaardag! Natuurlijk doe je even rustig aan.Jij en je gezin gaan voor. Het zou eerder raar zijn als je het bloggen en vloggen voorrang zou geven toch. Maak er een mooie dag van en beterschap voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *