De dag van mijn borstvergroting en het herstel (BLOG & VLOG)

Na een geweldig verjaardagsfeest van onze kids, mocht ik de dag erna onder het mes. Maandag 7 september vertrok ik met Mike naar Velthuis kliniek in Rotterdam.

Yeahhh nu gaat het eindelijk gebeuren! Ik was totaal niet zenuwachtig ofzo. Het was meer de rust en de enthousiasme omdat dit heel lang al mijn wens was. Mike was zenuwachtiger dan mij haha. Gehuld in joggingsbroek en losse kleding reden we richting de kliniek.
Ik was door Masato al om 05:30 uur wakker en ik moest nuchter blijven voor de operatie. Nou rond 10:00 uur kon ik wel een heel 3-gangen menu opeten van de honger! Twee uur van te voren nam ik snel wat medicijnen in ter voorbereiding.

Eenmaal gearriveerd, werden we vriendelijk ontvangen en mocht ik eerst foto’s maken van mijn borsten. Het is duidelijk te zien dat ze laag hangen en slap zijn. Na wat administratieve handelingen, zette ik mijn handtekening onder borsten van 375 cc. Het maatje meer waar ik eerder voor gekozen had.

Daarna mocht ik door naar een speciale ruimte waar ik mezelf mocht uitkleden en in een lekker bed mocht stappen. Mike mocht er niet bij zijn dus met een gespannen gezicht en een kus liet hij me achter. Spannend!

Nog steeds geen zenuwen te bekennen.. Ik vond een tattoo zetten 10x spannender. Ik kreeg een infuus en wat slangetjes. De arts tekende mijn borsten af en we waren ready to go! Iedereen was super lief en behulpzaam.

Op de operatietafel merkte ik een aangename verrassing. Het was helemaal voorverwarmd! Lekker hoor. Net een warm bedje. Na wat check ups zei ik letterlijk: “nou rock ‘n roll he! Succes ermee!” Die zullen wel denken…

De narcose werd ingespoten. “Zoek maar een mooie droom uit…”

Ik werd echt mega gaar wakker en voelde de pijn op mijn borstkas. Strak, stijf en pijnlijk. Het leek wel of er een betonblok op mij was gevallen. Mijn stem was een beetje schor en praten kostte veel energie. Het lukte me gewoon niet om wakker te blijven. Vermoeid dommelde ik meerdere keren weg. Gelukkig kreeg ik morfine voor de pijn. Rond 14:00 werd ik opgehaald. Wel at ik 2 beschuitjes en kreeg ik thee. Het opstaan en lopen was zwaar. Ik was duizelig en misselijk. De narcose en morfine was geen fijne combi. In de auto viel ik in slaap. Yes, eindelijk naar huis.

Thuis was mijn moeder er voor mij en Mike natuurlijk. In bed was de pijn draagbaar. De hele dag heb ik eigenlijk geslapen. Thank god voor een bed met afstandsbediening! Zo kon ik gemakkelijk een houding vinden om te slapen of zitten. Al mocht ik alleen op mijn rug liggen.

De dag erna werd ik wakker en dacht ik : aaauw! Jep de 2e dag is erger. Heel stijf en pijnlijk met steken hier en daar. Na wat medicijnen en een stukje lopen ging het beter. Ayumi wilde mama met alle liefde verzorgen en ik kreeg regelmatig eten en drinken op bed. Aan zorg geen gebrek. Wat een liefde kreeg ik van mijn gezin.

Ik durfde in het begin nog niet goed naar mijn borsten te kijken. Laat staan aanraken! Voor 4 weken draag ik dag en nacht een sport bh en een band om mijn borsten. Elke dag ging een stukje beter. Wel had ik ontzettend last van rugpijn! Het leek wel of ik aan mijn rug was geopereerd.. De eerste week was echt even doorzetten. Tja, je kan toch weinig doen. Wel ging ik regelmatig uit bed voor wat strekoefeningen en liep ik kleine stukjes in huis voor de bloedsomloop. Beweging is goed voor je.

In de eerste week voelde ik me net een klein kind. Ik kon nog net mijn eigen kont afvegen. Mike moest me helpen met douchen, afdrogen, aankleden enz. Best wennen, maar super lief dat hij het graag voor me doet naast de kinderen verzorgen.
De hechtingen lossen vanzelf op en na een controle zijn de pleisters vervangen. Het herstel gaat voorspoedig. Elke dag zien mijn borsten er mooier uit. De zwelling zakt en het resultaat is heel natuurlijk. Je zou nooit zeggen dat ze “nep” zijn. Ik ben nu al onwijs blij met het resultaat en kan niet wachten om mooie lingerie te shoppen.

Ik doe al sinds 2011 met 2 bh’s. Tijdens mijn zwangerschappen kocht ik een voedingsbh, maar dat was tijdelijk. Daarna deed ik mijn gare oude bh weer aan. Waarom? Waarschijnlijk vond ik mezelf het niet waard om bh’s te kopen. Na mijn laatste zwangerschap waren mijn borsten gekrompen naar slappe, kleine cup B theezakjes. Mijn borsten waren zelfs te klein voor mijn oude bh’s. Ik liet het maar voor wat het was. Wat was het een geweldig gevoel om die oude zooi in de vuilnisbak te gooien. Tijd voor een nieuwe Sunseeree! ^_^

Ik heb tijdens de eerste week na mijn borstvergroting een paar dagen gevlogd om mijn ervaringen te delen. Benieuwd? Kijk dan naar de onderstaande video.

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

8 Comments

 1. Charlotte 23 september 2015 / 09:57

  Nogmaals, ik vind het zo cool dat je het hebt gedaan (en erover schrijft!).
  Fijn dat het iedere dag een stukje beter gaat! En veel plezier met lingerie shoppen straks 😉
  Liefs!

 2. Evi 23 september 2015 / 10:06

  Ik vind het super dat je er over schrijft. Ik wil het zelf ook graag doen, maar eerst nog even mijn lichaam trainen tot het punt dat ik het wil. Ik vind het wel een enge beslissing

 3. Andrea 23 september 2015 / 10:20

  Stoere chick!
  Die kriebel in je neus was misschien omdat er een slangetje in heeft gezeten toen je onder narcose was?

 4. Yv 23 september 2015 / 10:57

  Fijn dat je dit met ons deelt. Ik vond het erg informatief en vooral eerlijk. Bedankt

 5. Denise Joanne 23 september 2015 / 11:50

  Wat super interessant om te lezen! Ben echt zó benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

 6. Kim 23 september 2015 / 15:58

  Wat fijn dat het goed is gegaan en je er zo blij mee bent! Als lezer vind ik dit onderwerp enorm interessant. Niet omdat ik het zelf wil laten doen maar puur omdat je hier zo weinig over hoort.

 7. Lillyshuid 23 september 2015 / 19:40

  Jeetje klinkt allemaal best heftig! Bijzonder dat je erover schrijft en dit met ons wilt delen

 8. Sonja 23 september 2015 / 20:30

  Super stoer van je dat je hier zo open over schrijft. Hopelijk ben je snel volledig hersteld en kun je snel genieten van je nieuwe boobs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *