De beste zonbescherming van Ladival

Joehoe, het is zomer! Mijn zomers geluksmoment is als ik de kinderen naar school breng op de fiets en de zon voel schijnen op mijn huid en de warme lucht langs mijn lichaam blaast. Heerlijk gewoon. Hoewel ik zelf niet echt kan “bakken” in de zon vanwege allergie, ben ik wel graag buiten om de zonnestralen op te vangen. Eigenlijk zijn we met ons gezin zoveel mogelijk buiten en gaan graag naar het strand. Onze kinderen worden snel bruin. Hun huidjes verbranden gelukkig niet snel. Waarschijnlijk, omdat we ze altijd goed insmeren! Lichte huidjes hebben vaak sneller het risico om te verbranden door de zon, echter betekent het niet dat getinte huidjes niet kunnen verbranden! Kortom, altijd insmeren. Niet een beetje, maar lekker royaal zodat alles bedekt is met een flinke laag.

Mopperen jouw kinderen ook wel eens dat ze niet ingesmeerd willen worden? Herkenbaar hoor. Bij ons thuis hebben ze er soms ook geen zin in. Waarom? Het plakkerige gevoel is onaangenaam en met het wrijven krijgen ze prikkende oogjes. Juist voor die redenen hebben we veel verschillende zonproducten en merken getest die verkrijgbaar zijn bij de drogist. Zelfs high end merken. Als je het niet probeert, dan weet je het ook niet denk ik dan maar. Crème, mousse, spray, keuze zat. Echter is het meeste gewoon plakkerig, ruikt vreemd of geeft snel af.

Ik werd door Ladival benaderd om hun zonproducten te testen. Het zijn zonnebrandproducten die niet alleen beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, ze zijn ook speciaal ontwikkelt voor de gevoelige kinderhuid.

Ladival is:

♥ Klinisch getest voor het gebruik bij atopisch eczeem.
♥ Zonder kleurstoffen, parabenen, parfums en PEG emulgatoren.
♥ Speciaal voor de gevoelige huid.
♥ Vetvrij.
♥ Goedgekeurd volgende EU-richtlijnen betreft UV-A en UV-B bescherming.
♥ Beschermend tegen IR-A straling.
♥ Extra watervast.

Mijn ervaring:

Daar gaan we weer. Uiteraard waren onze kinderen proefkonijn. Ze zijn het meest kieskeurig en als zij het goed vinden dan is het een hit! Het eerste dat mij opviel is dat de spray een soort clipje heeft waardoor hij niet per ongeluk kan lekken of sprayen in je tas. Een beveiliging dus. Handig! Het zonnebrandproduct zelf is vrij dun, wit en vloeibaar. Je kunt het snel uitsmeren. Het verspreidt gemakkelijk en er blijft geen witte waas achter. Weet je wat echt super is? HET PLAKT NIET! Het plakt gewoon echt niet! Eindelijk een zonproduct waarbij je niet gek wordt van het “vieze” plakkerige gevoel. Ik heb de crème versie ook geprobeerd en het is top. Geen witte waas, geen plakkerig gevoel en het trekt snel in. Meer heb je niet nodig denk ik.

Naast de kinderen, gebruik ik het zelf graag en mijn gevoelige huid geeft geen allergische reacties of irritaties. Na een dagje strand is niemand verbrand en geen strijd om het insmeren. Wil je nog iets leuks weten? Als je een Ladival product koopt wordt er 1,00 Euro gedoneerd aan het KWF Kankerbestrijdingsfonds. Een mooi initiatief! Wij kunnen de zonproducten van Ladival oprecht aanbevelen.

Wil je meer informatie over Ladival, zonbescherming of verkooppunten? Kijk dan even op de website. Voor scholen en leerkrachten hebben ze de game: “Smeer ‘m” gelanceerd op website samensmeren.nl. Wil jij een basisschool laten kennismaken met Ladival? Dan kun je hier terecht met de aanvraag. Fijne zomervakantie!


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *