De Babyfood Challenge

Het moest er een keer van komen! Samen met mede mama, blogger en vlogger Kelly Caresse hebben we samen De Babyfood Challenge gedaan. Dat baby’s de potjes met voeding eten is heel normaal. Wij besloten het eens te testen of het echt wel te eten is. Hoe smaakt het eigenlijk? Toen Ayumi baby was heb ik haar ook babyvoeding in potjes gegeven. Dat wisselde ik af met verse voeding. Toen ze eenmaal de smaak te pakken had, ben ik helemaal overgestapt op zelfgemaakte maaltijden. 
Ben je benieuwd hoe wij de proeverij ervaren hebben? Kijk dan gauw mee. 😉

Vergeet niet te abonneren op onze Youtube kanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwste filmpjes: youtube.nl/Koalabeautymama & youtube.nl/Kellycaresse

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

3 Comments

  1. Kimberley 16 juni 2014 / 15:53

    Oh, wat een geweldige challenge! Ik vond babypotjes ook echt zó vies ruiken. Bij het laatste potje zat ik helemaal met je mee te bibberen, haha.

  2. mamawatdoejenou.nl 19 juni 2014 / 08:55

    Leuk bedacht! Bevestigd wel mijn vermoeden dat het veelal smakeloos is en je beter zelf wat kan maken voor je kleintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *