De activiteiten tuin van Little Tikes

Met het herfstachtige weer buiten is het fijn om thuis te blijven met de kids. Ayumi is een actieve peuter van 2 jaar en heeft steeds een nieuwe uitdaging nodig of iets waar ze haar energie aan kwijt kan. We hebben nu de Activiteiten Tuin van Little Tikes thuis en dat vind ze geweldig om mee te spelen.

De Activiteiten tuin is voor kindjes vanaf 6 maanden tot 3 jaar oud. Het is van stevig plastic gemaakt waardoor het ideaal speelgoed is voor buiten, maar ook juist voor binnen in huis. Wij hebben voor de tweede optie gekozen aangezien het vaak regent buiten. Ons huis is toch al aangepast dus genoeg ruimte voor Ayumi om te spelen.

Het begon natuurlijk bij het uitpakken. Normaal gesproken loop ik altijd weg van bouwpakketten en laat ik Mike het oplossen. Als ik een handleiding zie met instructies, krijg ik spontaan een black out haha. Dit keer viel het mee. De handleiding met instructies zijn heel eenvoudig om te volgen. Samen met mijn moeder en wat “hulp” van onze kleine grote meid, hebben we alles in elkaar gezet. Als wij het kunnen, kan jij het ook! 😉

Wat is hij leuk zeg! Vrolijke kleuren en genoeg uitdaging voor een jong kind. Je ziet een ballen-rolbaan, een verrekijker, piano, beweegbare spiegels en dieren. Ga zo maar door. Ayumi speelt er echt elke dag mee. Ze speelt graag met haar Peppa Pig poppetjes erin en zingt liedjes terwijl ze de deur open en dicht doet. Mama moet dan aan de andere kant van de deur zitten. In haar beleving is dit haar eigen huisje en ik kom op visite. Op deze leeftijd van 2 jaar doet ze graag hetzelfde als haar ouders. Daarom is het “huisje” zo interessant, omdat ze op spelenderwijs leert hoe het ritueeltje gaat van groeten, binnenkomen, een gesprekje voeren enzovoorts. Het is heel schattig om te zien hoe ze haar fantasie gebruikt. Ze leert op een andere manier nieuwe woorden en kleuren kennen.

Ik kan niet wachten tot onze kleine man groot genoeg is om dit speelgoed te ontdekken. Wij zijn er ontzettend blij mee en ik kan het je zeker aanraden als je nog leuk en leerzaam speelgoed zoekt voor je kindje(s). 🙂

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Anneleen 8 november 2014 / 08:59

    Dit vind ik zo’n mooi en leerrijk speelgoed! Fijn dat Ayumi er zo leuk mee kan spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *