Daddy Sunday: Ik ga Mike’s haar scheren!!

In deze vlog van Daddy Sunday ben ik voor de verandering de kapper! Ik ga Mike’s haar scheren, omdat hij wel een nieuw kapsel kon gebruiken. Hipster look, een hanekam of helemaal kaal? Ben benieuwd wat je van mijn kapperskills vindt. ๐Ÿ˜€

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s:ย youtube.nl/Koalabeautymama

 

 

Volg me ook op: Instagram โ™ฅ Facebook โ™ฅ Bloglovin โ™ฅ Youtube

3 Comments

  1. Anneleen 17 mei 2015 / 10:39

    Haha ๐Ÿ™‚ Ziet er best netjes uit! Heeft Suns goed gedaan! Ik mag niet aan mijn vriend zijn haren komen hoor, met een tondeuse, vertrouwt hij niet zo ๐Ÿ˜‰

  2. Sandra 17 mei 2015 / 19:32

    Oohh die struggles bij het kiezen van het juiste opzetstukje.. herkenbaar!
    Ik heb een hele tijd terug ook zo’n poging gedaan bij mijn vriend. Ging ik ook proberen om ‘m te knippen/scheren. Ik was zooo bang dat ‘ie ontzettend kaal zou gaan, zo bang dat ik ‘m pijn zou doen, dat ik het na 1 haal over z’n hoofd maar heb opgegeven. Ik vind het best moeilijk. Uiteindelijk zijn we toen maar naar de buurvrouw gegaan, heeft zij het afgemaakt.. fjoew! Weet niet of ik ‘t nog eens zou willen proberen.. hehe. Haren knippen e.d. daar hebben we kappers voor! ๐Ÿ˜‰ Buurvrouw is dan wel geen kapster, maar zij heeft ‘t wel vaker gedaan. Duss dan heb ik zoiets van: Laat haar ‘t maar doen, prima! ๐Ÿ˜€

    Vind ‘t wel knap dat je (Sunseree) het hebt afgemaakt! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *