How to tutorial: Classy French Manicure

Een french manicure is classy, is altijd mooi en geschikt voor elke gelegenheid. Of je het nu draagt voor een bruiloft of gewoon naar je werk, het is altijd goed. Vandaag deel ik graag deze prachtige nagellak met jullie van het merk Essie.

De kwaliteit van deze nagellak is super en de combinatie van deze 2 is perfect voor een french manicure. Het geeft het effect alsof je net naar de nagelsalon bent geweest. Voor de Essie nagellak heb ik € 9,99 betaald per stuk. Er volgt nog een uitgebreide review van.
In deze Nail-tutorial laat ik je zien hoe ik mijn french manicure doe. Ik heb vrij korte nagels dus ik moest wat gemorste nagellak corrigeren met een wattenstaafje en wat nagellakremover. Alvast veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste Beauty filmpjes op: youtube.nl/Sunseeree

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *